Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΑΠ: ...ΔΕΘ-υμάμαι, ΔΕΘ-υμάμαι που είχα να πάω σήμερα το πρωί!!!


Ο Μ. Χρυσοχοΐδης σε παλαιότερη τελετή εγκαινίων


H δήλωση του ..αντ’ αυτού στα εγκαίνια της ΔΕΘ!




Ως γνωστό ο πρωθυπουργός της χώρας αποφεύγει να εμφανίζεται σε πολυσύχναστους χώρους για να αποφύγει την κατακραυγή.

Αντ’ αυτού στα εγκαίνια της ΔΕΘ πήγε ο Μ. Χρυσοχοϊδης, ο οποίος είπε μετά τα εγκαίνια:

«Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε όλες τις υποχρεώσεις μας, να μειώσουμε το σπάταλο κράτος, να βελτιώσουμε ριζικά το επιχειρηματικό περιβάλλον, να συγκρουστούμε με όλα τα δεσμά που κρατούν την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και την παραγωγικότητα της χώρας καθηλωμένες, να προστατεύσουμε την κοινωνική συνοχή.

Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει. Και η Ευρώπη πρέπει επίσης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κινηθεί γρήγορα στην υλοποίηση της απόφασης της 21ης Ιουλίου, για να πάψει το μαρτύριο του Σίσυφου για τον ελληνικό λαό. Η αδράνεια είναι καταστροφική για όλους μας. Και πρώτοι εμείς ανοίγουμε το βήμα και πάμε μπροστά για να χτίσουμε τη Νέα Ελλάδα που αξίζουμε. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει».

Δεν είναι τυχαίο που τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Μ. Χρυσοχοΐδης, αφού ο Παπανδρέου το μόνο οικονομικό στοιχείο που μπορεί να ανακοινώσει είναι την απορρόφηση του ΕΣΠΑ, χαρτοφυλάκιο που ανήκει στον Χρυσοχοΐδη. Η απορρόφηση του ΕΣΠΑ φυσικά, έχει καθυστερήσει εδώ και μήνες.

Από την άλλη, στα εγκαίνια δεν μπορούσε να πάει ο Βενιζέλος, καθώς θα επικύρωνε με αυτό τον τρόπο τις φήμες που τον θέλουν άτυπα πρωθυπουργό, ενώ απορίας άξιο είναι γιατί δεν εστάλη ο έταιρος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Μήπως έχει ατύπως και αυτός παροπλιστεί εδώ και καιρό; Δεν καταλαβαίνουμε γιατί να πληρώνουμε δυο αντιπροέδρους της κυβέρνησης και σε μια τέτοια τελετή η κυβέρνηση να στέλνει Υπουργό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου