Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Κ. Γιάντσιος: ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ «ΟΡΑΤΟΤΗΣ» ΜΗΔΕΝ ότι δεν υπήρχε ΡΕΥΜΑ… και ΓΕΩΤΡΗΣΗ

Πλέον είναι εμφανές ότι από τις τελευταίες δηλώσεις του δήμου Δίου- Ολύμπου , για την «δοκιμαστική λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού νότιας Πιερίας» δόθηκε μία γεύση να ατιμάσουν την μνήμη μας, έχουν αποφασίσει με τα αφεντικά τους ( κυρίως λόγω πανικού και απελπισίας ) να επισπεύσουν τα σχέδια σε μία τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια να πετύχουν αυτό που βλέπουν ήδη να έχει αποτύχει. 

Δούλεψαν σκληρά πλέον δυο δεκαετίες για να είναι σήμερα πραγματικά σίγουροι όπως δηλώνουν για την» δοκιμαστική λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού». Με την πρωτοφανή αυτή και απάνθρωπη , των κομματικών αποχρώσεων συμπεριφορά σαφέστατα προσπαθούν με αυτό τον ουσιαστικά άτσαλο και χαζό τρόπο να μας μπερδέψουν ,αμ δε…! 

Προσπάθησαν κατά καιρούς, με επικοινωνιακά τρικ, τα παπαγαλάκια τους να πείσουν, τους πολίτες της Πιερίας, ότι για τα πάνδεινα η αιτία είναι : ότι δεν υπήρχε ΡΕΥΜΑ… και ΓΕΩΤΡΗΣΗ…κλπ. Εξαιτίας αυτό, φίμωσαν τους δημότες , θέτοντας εαυτών, ή την ομάδα τους, ως πιο αρμόδιους, και αυτών των ανώτερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, επιβεβαιώνοντας οτι είναι πονηροί , και άρα επικίνδυνοι.!!! 

Εν πάσει περιπτώσει δεν πρέπει να επιτρέπουμε να λένε στους συμπολίτες μας ότι θα γίνει «δοκιμαστική λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού με νερό», διότι αυτό κάπως αλλιώς λέγετε « πχ αυτό λέγετε και γίνετε όταν πρόκειται για το ΤΟΕΒ άρδευση » 

Ακόμα χειρότερα όταν αυτό δηλώνετε από επίσημα εκλεγμένους !!!  

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε αυτή την στιγμή είναι ότι η «δοκιμαστική λειτουργία του Βιολογικών Καθαρισμών» γίνετε όταν από την είσοδό τους εισρέουν λύματα, και στις εκροές τους προϋπόθεση είναι, για να έχουμε καθαρά νερά «η επεξεργασία τρίτου βαθμού». 

Ωστόσο το συγκεκριμένο έργο έχει επεξεργασία πρώτου βαθμού «πρωτοβάθμια επεξεργασία» που σημένει,οτι κρατάμε τα στερεά και τα υγρά εκρέουν στην θάλασσα ,αντιθέτως το τερατούργημα αυτό για να κατασκευαστή έπρεπε να βαφτιστή η θάλασσα της Λεπτοκαρυάς, ότι δεν είναι ευαίσθητη…έτσι και έγινε,και η ΕΕ πλήρωνε;;;;; 

Ωστόσο η «δοκιμαστική λειτουργία όσο» αστείο αν ακούγεται είχε μελετηθεί και θα κόστιζε το έτος 2003 το ποσό των 201.500 ΕΥΡΩ και κάποιοι αστέρες τότε της τοπικής αυτοδιοίκησης το απεντάξανε…αυτό λέγεται στην Ελλάδα μας, ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! 

Δεν έγινε, ούτε γίνετε κουβέντα για το ότι δεν είχαν κατασκευάσει τους αγωγούς μεταφοράς λυμάτων,…!!! Και ούτε ότι, έχουμε χιλιάδες λουόμενους στη Λεπτοκαρυά!!! Όπως και στο «camping» του ΕΟΤ… Το οποίο ποτέ δεν ερωτήθηκε αν επιτρέπει τις εκροές , διότι είναι προφανές ότι δεν θα τους επέτρεπε να κατασκευάσουν !!!… τι ζόρι έχουν το καταλαβαίνω …όμως σήμερα γιατί επιμένουν στα παλιά;; 

Ακόμη αποφεύγονται οι αλήθειες, πρόκειται δηλαδή περί ξεδιάντροπων ψεμάτων … οι φορείς πλέον με την συμπεριφορά τους επιδεικνύουν ότι γνωρίζουν!!!! Για πολλούς λόγους δεν παρέλαβε ακόμη κανείς τον υποθαλάσσιο αγωγό…το γνωρίζουν και προσπαθούν να μας το κρύψουν. 

Τώρα λοιπόν τι πρέπει να κάνουμε ; 

Η επόμενη ημέρα για την οποία αγωνιούν οι πάντες θα πρέπει να ορισθεί σαφές το σχέδιο και η πλήρη χρήση της νέας νομοθεσίας 354 β ΦΕΚ 8 3 11 που απαγορεύει εκροές των βιολογικών στην θάλασσα σαφώς για την προστασία των θαλασσών μας. Επίσης πρέπει να αξιοποιηθούν τα 8.εκατομυρια ευρώ που είναι προκυριγμενα στην δημοτική επιχείρηση από την τότε υπουργό Μπιρμπήλη Κωνσταντίνα από τον Απρίλιο του 2010 

Σαφώς...και πρέπει το έργο να λειτουργήσει αλλά να κλαψουρίζουν περί ‘τετελεσμένων γεγονότων’ ότι θα πληρώσουμε πίσω τα χρήματα στη ΕΕ διότι με δικά της χρήματα έγινε το έργο…!!! Και ξεχνώντας οτι το έργο έπρεπε τότε να λειτουργήσει γι αυτό και κατασκευάστηκε… τώρα επικαλούνται την ΕΕ… αυτό τουλάχιστον θυμίζει παρωδία θεάτρου σκιών.!! Ακούστηκε όπως με πληροφόρησαν στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δίου-Ολύμπου ,πάλι η δημοφιλής λέξη αυτού του έργου, που ακούγεται στο όνομα «σύνδρομο του εισαγγελέα» κλπ. 

Σημειωτέον και για την ιστορία, αξίζει, έστω και σημειολογικά, να καταγραφεί ότι ακούστηκε, και στο παρελθόν πολλές φορές και στο νομαρχιακό συμβούλιο από τα χείλη του τέως ισχυρού άνδρα του νομού και κομματικό στέλεχος της ΝΔ, επίσης όπως και από κάποια στελέχη του ΚΚΕ του Λιτοχώρου, μήπως επάθατε αμνησία για τα πεπραγμένα των αστέρων σας !!!. 

Εγώ ως μύστης των ορφικών και ΕΚ ΤΩΝ ΛΕΙΒΗΘΡΩΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ελεύθερος εξαρτίσεων των παλαιοκομματικών σας εντολοδόχων, πήγα την υπόθεση πριν ένα χρόνο στον εισαγγελέα …»δέστε τις λησμονημένες υποθέσεις μονή βατοπεδίου ,των off-shore εταιρειών, και των σπιτιών του Άκη… κλπ» από ότι διαφαίνεται…τη λύση μόνο η ΕΕ θα τη δόση…το είδαμε και στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας «ότι καλό η κακό μας υπεβλήθηκε» με τον « ΑΡΧΟΛΙΠΑΡΟ / ΣΠΟΥΔΑΡΧΗΔΗ / ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΥΦΟΥΤΟ » Ένα είναι μόνο βέβαιο οτι μετά θα μας φταίνε πάλι οι Γερμανοί!!!! 

Kίνημα Eιρήνη Έρωτας Περιβάλλον Oρφέας 
Γιάντσιος Κωνσταντίνος 
αντιδήμαρχος πρ, δήμου ανατολικού Ολύμπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου