Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Στην Εθνική Νέων Ποδοσφαίρου ο Θοδωρής Γιώτσας, από τον Άγιο Σπυρίδωνα.

Στην εθνική ομάδα κάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας των νέων, κος Κώστας Τσάνας τον Θοδωρή Γιωτσα από τον Άγιο Σπυρίδωνα, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2010 αγωνίζεται στην ομάδα νέων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. 

Ο Γιώτσας ο οποίος είναι γεννημένος στις 13 Ιουλίου του 1993, διανύει τη δεύτερη χρονιά του στην Β’ ομάδα της Πελοποννησιακής ΠΑΕ και κατά γενική ομολογία τη φετινή περίοδο, στο πρωτάθλημα των Νέων της Super League έχει καταφέρει να ξεδιπλώσει και με το παραπάνω το πλούσιο ταλέντο του. 

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Θοδωρής μεταγράφηκε από τον “Όλυμπο” Αγίου Σπυρίδωνα, όπου αγωνίστηκε για δυο περιόδους ( 2008-2009 και 2009-2010, ενώ παράλληλα αγωνιζόταν στις μεικτές ομάδες της ΕΠΣ). 

Από το 2005 ήδη, ήταν ένα από τα πολλά υποσχόμενα ταλέντα της “Ακαδημίας Γιώτσα” και ακολουθώντας σταθερά βήματα προόδου, προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Scouting team του Αστέρα. Πολύ γρήγορα κατάφερε να “κλέψει την καρδιά” του προπονητή του κου Orasio Gonzalves τόσο με το ποδοσφαιρικό του ταλέντο όσο και με τον εξαιρετικό χαρακτήρα του. Στην Τρίπολη αποτελεί ένα από τα πιο εξελίξιμα ταλέντα της ομάδος του και δεν είναι μακριά η στιγμή που θα αποτελέσει μέλος της πρώτης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου