Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Τη Δευτέρα και Τρίτη επισκέφθηκε το νομό μας κλιμάκιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αποτελούμενο από τους κ.κ. Γιάννη Ντζούφρα και Μήλιο Αποστολόπουλο, με σκοπό να εξετάσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις των γηπέδων της Πιερίας. 

Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα θα υποβάλλει φάκελο υποψηφιότητας για την ανάληψη των αγώνων τελικής φάσης του πανευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Νέων για το έτος 2014. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη και τον Αν. Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου κ. Γιώργο Φαρμάκη, οι οποίοι έδειξαν, ο καθένας, μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάληψη αυτών των αγώνων. 

Στη συνέχεια, τα στελέχη της Ε.Π.Ο. επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο Mediterranean Village & Spa, στην Παραλία Κατερίνης, όπου συναντήθηκαν με τον ιδιοκτήτη του ομίλου Mediterranean Hotels κ. Βασίλη Λάμπρου. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να αξιολογήσουν από κοντά τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις διαμονής και εστίασης των ξενοδοχείων Μediterranean, μιας και οι υποδομές των ξενοδοχειακών μονάδων υποδοχής των αθλητών αποτελούν κριτήριο μείζονος σημασίας για την υποψηφιότητα. 

Ο κ. Λάμπρου ευχήθηκε στον κ. Ντζούφρα καλή επιτυχία στην ανάληψη του πρωταθλήματος και διαβεβαίωσε πως από την πλευρά του θα γίνει το καλύτερο δυνατό για την επιτυχία των αγώνων, ενώ ο υπεύθυνος της ΕΠΟ κ. Ντζούφρας δήλωσε: «Επιλέξαμε την Πιερία για το απαράμιλλο φυσικό της κάλλος, τις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και τις πολυτελέστατες ξενοδοχειακές μονάδες. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα ότι οι αγώνες θα τελεστούν στη σκιά του Ολύμπου, του βουνού των θεών, που συνδυάζει τη φυσική ισορροπία και αρμονία με το μεγαλείο του μύθου και της ιστορίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου