Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Στην Π.Ε.Πιερίας ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ικανοποιημένος από το έργο της Π.Ε.Πιερίας. «Έχουμε δεσμευθεί για απτά αναπτυξιακά αποτελέσματα για την Πιερία» τόνισε η Σοφία Μαυρίδου

Στην Π.Ε.Πιερίας ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ικανοποιημένος από το έργο της Π.Ε.Πιερίας. «Έχουμε δεσμευθεί για απτά αναπτυξιακά αποτελέσματα για την Πιερία» τόνισε η Σοφία Μαυρίδου 

Την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας επισκέφθηκε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Λευκόπουλος, συνοδευόμενος από τους Γενικούς Διευθυντές των Γενικών Διευθύνσεων Αναπτυξιακού Προγραμματισμού-Περιβάλλοντος και Υποδομών, Εσωτερικής Λειτουργίας, Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Ανάπτυξης, Μεταφορών και Επικοινωνιών, Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΚΜ την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011. 

 Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, υποδέχτηκε τον κ. Λευκόπουλο στο γραφείο της στην έδρα της Π.Ε.Πιερίας, παρουσία των Προϊσταμένων των Διευθύνσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. 

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας καθώς και για την προετοιμασία των επόμενων δράσεων και πρωτοβουλιών. 

Στις αδυναμίες κατά την εφαρμογή του Καλλικράτη αλλά και στις συντονισμένες προσπάθειες που γίνονται για την επίλυση των προβλημάτων αναφέρθηκε ο κ. Λευκόπουλος. Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την καλή και δημιουργική –όπως είπε- πορεία της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας τόσο στον τομέα της εκτέλεσης έργων όσο και στην παροχή υπηρεσιών. 

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δήλωσε ότι θα συμπαρασταθεί με όλες του τις δυνάμεις στο έργο και τις προσπάθειες της Π.Ε.Πιερίας στην κατεύθυνση ανάπτυξης και ανάδειξης της περιοχής και ολόκληρης της Κεντρικής Μακεδονίας. 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας μίλησε για το παραγόμενο έργο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, αποτέλεσμα της μεθοδικής- όπως τόνισε- δουλειάς του ανθρωπίνου δυναμικού των υπηρεσιών. « Στην Π.Ε.Πιερίας έχουμε δεσμευθεί για σκληρή δουλειά προκειμένου να υπάρξουν απτά αναπτυξιακά αποτελέσματα για την περιοχή. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δουλεύουμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών, για την επανεκκίνηση της οικονομίας, την ευημερία και την προβολή του τόπου μέσα από σημαντικές παρεμβάσεις» δήλωσε η Σοφία Μαυρίδου. Πρόσθεσε, ότι η ανάπτυξη της Πιερίας είναι υπόθεση συλλογική και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να γίνουν φορείς της προσπάθειας για εφαρμογή του σχεδίου ανάπτυξης της περιοχής. 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας έθεσε υπόψη του κ. Λευκόπουλου ζητήματα που ταλανίζουν την Π.Ε.Πιερίας, όπως είναι τα «αγκάθια» του Καλλικράτη που αποτελούν τροχοπέδη στην εύρυθμη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης, η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού κ.α. 

Στη συνέχεια, ο κ. Λευκόπουλος, ξεναγήθηκε στις υπηρεσίες της Π.Ε.Πιερίας, συνομίλησε με τους Προϊσταμένους και τους υπαλλήλους των Διευθύνσεων για το αντικείμενο και τις αρμοδιότητες της διεύθυνσης στην οποία ανήκουν καθώς και για τα προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου