Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Πτώση Καραμανλή: Οι ένοχοι της πολιτικής απάτης προσπαθούν να σωθούν πριν το ξέσπασμα της οργής. (βίντεο ντοκουμέντο).

Από το Olympia.gr:
http://olympia.gr/2011/08/20/%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BB%CE%AE-%CE%BF%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA/#more-86104
Η πτώση Καραμανλή συνετελέσθει μέσα σε ένα κλίμα τρομοκρατίας με σφυροκόπημα συκοφαντιών και αθλιοτήτων από μία σειρά ισχυρών παραγόντων, πολιτικών και οικονομικών. Το σπιράλ θανάτου που ακολουθεί για την χώρα, όλως τυχαίως απέφερε αμύθητα κέρδη σε αυτούς, πάνω στα αποκαΐδια της κοινωνίας.
Για τους οικονομικούς παράγοντες είναι εύκολο να εντοπισθούν. Οι τραπεζίτες που έτρωγαν με τον ΓΑΠ, έχουν πάρει ήδη πολλαπλάσια κεφάλαια από τα περιβόητα πακέτα στήριξης, ακόμα και από την χρηματιστηριακή αξία των οργανισμών τους!
Για τους πολιτικούς παράγοντες όμως που λειτούργησαν ως αλλαλάζοντες αντικαραμανλικοί και μετά ως ένθερμοι μνημονιολάτρες είναι δύσκολο να εντοπίσεις τα υλικά συμφέροντα. Δεν μπορεί άλλωστε να αρκεί ένα ΚΙΝΟ για να ξεπουληθεί μία χώρα, όσο αρρωστημένος και ανώμαλος εάν είναι ένας πολιτικός.
Τα γεγονότα όμως μιλούν από μόνα τους και η αθλιότητα δεν έχει όρια. Για αυτούς τους ανθρώπους που θα δείτε στη συνέχεια, υπάρχουν άνθρωποι που θα πάνε τα τους ξαναψηφίσουν.
Ιδιαίτερα για τον “αρχηγό”. Τον αρχηγό που θυμάστε, χρησιμοποιούσε τα ίδια επιχειρήματα με τις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες για να απαξιώσει τον Καραμανλή (βλ. Σαλώμη).
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με τις επίσημες δηλώσεις του για το “μέγα σκάνδαλο” του Βατοπαιδίου. Τα επιχειρήματα του τα αναπαρήγαγαν όλα τα ΜΜ”Ε” ακόμα και τα “Trash”. Έχει μεγάλη σημασία να το δείτε και να διαβάσετε την συνέχεια.
2008 – Καρατζαφέρης για Βατοπαίδι – Ρουσσόπουλο – Αγγέλου – Καραμανλή.
Καρατζαφέρης 2011. ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ.


Επίσημη ιστοσελίδα του ΛΑΟΣ:
Αθήνα, 29/11/2008
Ο ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΦΡΑΙΜ

Ερωτηθείς ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κυριάκος Βελόπουλος, για τις εξελίξεις στην υπόθεση Βατοπεδίου, μετά την απολογία Εφραίμ στον Οικουμενικό Πατριάρχη δήλωσε:


«Η τυχόν παραίτηση Εφραίμ είναι η αρχή. Εδώ δεν ισχύει ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Τα πάντα είναι να μιλήσει πώς και από ποιους το Βατοπέδιο έγινε Μεσιτοπέδιο».
2011: ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ.
Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011 ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κυριάκος Βελόπουλος.Ο κ. Βελόπουλος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Καθηγούμενο της Μονής Γέροντα Εφραίμ, ο οποίος τον καλωσόρισε στη Μονή.
Ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. απευθυνόμενος προς του Ηγούμενο Εφραίμ, εξέφρασε την συμπαράστασή του, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στην υπόθεση της Μονής.
Επίσης ανέφερε ότι πάντα από τα έδρανα της Βουλής, υποστήριξε την Μονή Βατοπαιδίου η οποία υπερασπίστηκε την περιουσία της.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ. Αυτοί που ξεπούλησαν την χώρα και εξαθλιώνουν τον λαό, θα πληρώσουν το τίμημα.
Διαβάστε περισσότερα...

Απόλλων Λιτοχώρου - Κάλεσμα από την διοίκηση στους φιλάθλους για το τρίτο φιλικό προετοιμασίας αύριο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ

Κυριακή, 21 Αυγούστου · 6:00 μ.μ. - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 
ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ 
ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ. 
 
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Διαβάστε περισσότερα...

Σωματείο Επαγγελματιών Λιτοχώρου - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

Απλοποίηση αγορανομικής νομοθεσίας

Σας ενημερώνουμε, ότι η Ειδική Γραμματεία Εποπτείας  της Αγοράς και το Υπουργείο Περιφερειακής  Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και  Ναυτιλίας, έθεσαν σε δημόσιο διάλογο της την απλοποίηση αγορανομικής νομοθεσίας, η οποία έχει καταστεί, κατά τα τελευταία χρόνια δύσχρηστη και δαιδαλώδης για τον επιχειρηματικό κόσμο.

Συγκεκριμένα, η διαβούλευση αφορά στη σχετική  νομοθεσία (βασικές διατάξεις της κωδικοποιημένης Αγορανομικής Διάταξης 7/2009 και άλλων Αγορανομικών Διατάξεων), όπου μπορεί να μετάσχει ο κάθε ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας, αναλόγως του τομέα ενασχόλησής του, με σκοπό την δημιουργία ενός πιο φιλικού, σύγχρονου και ανταγωνιστικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Η συγκεκριμένη αναθεώρηση, αν γίνει όπως πρέπει και  λάβει υπόψη τις επισημάνσεις των επιχειρηματιών, που βρίσκονται κάθε μέρα αντιμέτωποι με τις δύσχρηστες και αλληλοεπικαλυπτόμενες αγορανομικές διατάξεις, θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για το ριζικό εκσυγχρονισμό των δομών, της οργάνωσης και λειτουργίας της αγοράς.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει  έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2011 και οι προς αναθεώρηση διατάξεις εκτίθενται για προτάσεις στην ειδική ενότητα της ιστοσελίδας της κυβέρνησης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:


Ζητούμε από εσάς να μας  αποστείλετε, εντός  εύλογου χρονικού διαστήματος, τις  προτάσεις, συστάσεις  και παρατηρήσεις σας, αναλόγως του τομέα δραστηριότητάς σας, προκειμένου να τις καταθέσουμε για τη βελτίωση της σχετικής νομοθεσίας.

Με  συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το ΔΣ
Η πρόεδρος
Κουτσιμανή Φανή
Διαβάστε περισσότερα...

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου στις 7 μ.μ. η ειδική συνεδριάση του Δ.Σ. Δίου - Ολύμπου για την εκλογή του Γ. Κωτούλη ως προέδρου.


Διαβάστε περισσότερα...

Σήμερα στις 7 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Λιτοχώρου, Α.Ε. Ποντίων εναντίον Α.Ε.Λ.


Διαβάστε περισσότερα...

Νέα Δημοκρατία, ΝΟ.Δ.Ε Πιερίας: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΟ.Σ -ΝΟ.Δ.Ε. & ΝΔ

Σας   ενημερώνουμε   ότι ,  ο  πρώην  Βουλευτής  της  ΝΔ  Πιερίας   κ.  Σουσουρογιάννης  Ευάγγελος,  απεβίωσε  σήμερα   και η νεκρώσιμη  ακολουθία  θα  τελεστεί  αύριο  Κυριακή  21   Αυγούστου  2011   και  ώρα  11:00  π.μ.  στον  Ιερό  Ναό  Θείας   Αναλήψεως.
 
Η  εκφορά   θα γίνει  από  την οικία του  Δοϊράνης  13.
Διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ομόφωνη απόφαση της ομάδας Παπαθανασίου - Ο Γιώργος Κωτούλης νέος πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Δίου - Ολύμπου


Όπως πρώτο το dionolympos blogspot σας είχε ενημερώσει από τις 10 Αυγούστου, ο Γιώργος Κωτούλης θα είναι ο αντικαταστάτης του Μιχάλη Λαλούμη μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του.

Η συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας Παπαθανασίου έγινε σήμερα στις 8 μ.μ. στο γραφείο του Δημάρχου Δίου - Ολύμπου παρόντος και του κυρίου Παπαθανασίου και επιβεβαιώθηκε ομόφωνα (εκ των παρόντων)- αυτό που συζητούνταν μέρες τώρα - η πρόταση για εκλογή Κωτούλη.

Ο Γιώργος Κωτούλης αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιώργου Παπαθανασίου για την θέση του προέδρου, η οποία και έγινε αποδεκτή από το σύνολο των παρόντων δημοτικών συμβούλων.

Μοναδικός απών από την συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας Παπαθανασίου ο Δ. Τουμαράς - για προσωπικούς λόγους - που δήλωσε ότι θα στηρίξει στην ψηφοφορία την επιλογή της ομάδας.
Ο Γιώργος Κωτούλης είναι δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος στο δημοτικό διαμέρισμα του πρώην δήμου Δίου και κατάγεται από την Καρίτσα. Κατά το παρελθόν διετέλεσε μεταξύ άλλων και διευθυντής στην Ε.Α.Σ. Πιερίας.

Σε ειδική συνεδρίαση που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, ο Γ. Κωτούλης θα εκλεγεί και τυπικά πρόεδρος Δ.Σ. του Δήμου Δίου - Ολύμπου. Την συνεδρίαση θα συγκαλέσει ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Δίου - Ολύμπου Ζτάνης Γεώργιος και όχι ο πλειοψηφών του συνδυασμού Παπαθανασίου.
Διαβάστε περισσότερα...

Σήμερα στις 10 μ.μ., Δήμος Αναστασιάδης LIVE στο Beach Bar MYLOS - Plaka Litochoro


Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Αύριο το βράδυ συνεδριάζει η δημοτική ομάδα Παπαθανασίου για το νέο πρόεδρο Δ.Σ. Δίου - Ολύμπου

Αύριο το βράδυ θα αποφασιστεί το όνομα του νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου από τη δημοτική ομάδα Παπαθανασίου.

Από ότι φαίνεται όλοι οι σύμβουλοι Παπαθανασίου έχουν καταλήξει στο όνομα του νέου προέδρου. Θα είναι άντρας, δεν θα είναι από το Λιτόχωρο και από τον Ανατολικό Όλυμπο και τον λένε Γιώργο. 

Σήμερα εδώ είναι τα πράματα. 
Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλη συγκέντρωση φίλων του Κώστα Κουκοδήμου στην Καρίτσα αυτήν την ώρα!

Φαίνεται πως μπήκε πολύ δυνατά στον προεκλογικό αγώνα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουκοδήμος.
Αυτήν την ώρα βρίσκεται σε κτήμα στην Καρίτσα Πιερίας παρέα με πάρα πολλούς κομματικούς - και όχι μόνο - φίλους του.

Διαβάστε περισσότερα...

Δήμος Δίου - Ολύμπου: 17 & 18/9 η Γιορτή του Αγρότη

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΤΡΟ ΚΙΑΦΑ

Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Καρίτσας θα πραγματοποιηθεί φέτος η «γιορτή του αγρότη» που καθιερώθηκε πριν από 9 χρόνια στον τ. δήμο Δίου.
Η «γιορτή του αγρότη» αποτελεί ουσιαστικά μια έκθεση αγροτικών δραστηριοτήτων, προϊόντων και μηχανημάτων ενώ η όλη διοργάνωση αποτελεί και μια ευκαιρία αναβίωσης κάποιων ηθών και εθίμων που συνδέονται με το πέρας των αγροτικών εργασιών.
Σ’ αυτή τη διοργάνωση μπορούν να συμμετέχουν αγρότες, συνεταιρισμοί και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα, αγροτικοί σύλλογοι καθώς επίσης και πολιτιστικοί σύλλογοι που συνήθως αναλαμβάνουν και το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της γιορτής.
Για τη φετινή διοργάνωση ο αντιδήμαρχος Δίου-Ολύμπου Πέτρος Κιάφας καλεί όσους ενδιαφέρονται για εγκατάσταση περιπτέρου να επικοινωνούν μαζί του στο τηλέφωνο 6976 61 61 51 ή στο δημοτικό κτίριο της Κονταριώτισσας στο τηλέφωνο 2351 351 000.
Διαβάστε περισσότερα...

Κι ο νέος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Παπαδημητρίου στο τουρνουά στη μνήμη του Θ. Κατσαρού

Ο Βασίλης Παπαδημητρίου κρατάει στην αγκαλιά του τον μεγάλο του γιο.
Ο Βασίλης Παπαδημητρίου μπαίνει στο κλίμα της τοπικής αυτοδιοίκησης παρέα με τους αντιδημάρχους Π. Κιάφα και Σ. Νούλα και τον πρόεδρο του τοπικού της Λεπτοκαρυάς.
Διαβάστε περισσότερα...

Η Α.Ε. Καρίτσας νικήτρια του 2ου τουρνουά στη μνήμη του Θ. Κατσαρού

Με νίκη επί της ακαδημιάς Πλασταμώνα στον ημιτελικό και με νίκη επί της β΄ομάδας της Α.Ε.Λ., η Α.Ε. Καρίτσας αναδείχθηκε νικήτρια του δεύτερου τουρνουά στη μνήμη του Θ. Κατσαρού. 

Την παράσταση έκλεψε ο αντιδήμαρχος Πέτρος Κιάφας που είχε αναλάβει την διοργάνωση του τουρνουά αλλά παράλληλα συμμετείχε σε αυτό ως παράγοντας της Α.Ε. Καρίτσας, ως φίλαθλος αλλά και ως διαιτητής στον μικρό τελικο. 

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουκοδήμος, ο ασκών χρέη δημάρχου Γ. Φαρμάκης, οι αντιδήμαρχοι Π. Κιάφας, Β. Βροχαρίδης, Σοφία Νούλα, ο δημοτικός σύμβουλος της Ολύμπιας Γης Γ. Κεχαγιάς καθώς και πλήθος κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα...

Δήμος Δίου - Ολύμπου: Τιμήθηκε η μνήμη του Θ.Κατσαρού στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου Λεπτοκαρυάς

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ «ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ», «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ», «Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ» ΚΑΙ «Β’ ΠΑΕ Α.Ε.Λ».
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε στη Λεπτοκαρυά το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του 21χρονου Θεόδωρου Κατσαρού, ποδοσφαιριστή του «Ολύμπου Λεπτοκαρυάς», που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα πριν από πέντε χρόνια (18/8/2006).
Οι φιλικοί αγώνες έγιναν την Τρίτη 17/8/2011, υπό την αιγίδα του δήμου Δίου-Ολύμπου, στο γήπεδο Λεπτοκαρυάς, το οποίο έχει ονομαστεί ως «δημοτικό γήπεδο Λεπτοκαρυάς ‘Θεόδωρος Κατσαρός’».
Στους αγώνες που διεξάχθηκαν, συμμετείχαν οι ομάδες «Όλυμπος Λεπτοκαρυάς», «Ακαδημία Πλαταμώνα», «Α.Ε. Καρίτσας» καθώς και η 2η ομάδα της «ΠΑΕ ΑΕΛ».
Η όλη διοργάνωση ξεκίνησε με τρισάγιο στη μνήμη του Θεόδωρου Κατσαρού, με την παρουσία μελών της οικογένειάς του, εκπροσώπων τοπικών αρχών και φίλων του αείμνηστου ποδοσφαιριστή, ενώ στη συνέχεια έγιναν χαιρετισμοί και απονεμήθηκαν μετάλλια.
Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος, ο αναπληρωτής δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Γ.Φαρμάκης, οι αντιδήμαρχοι Πέτρος Κιάφας, Σοφία Νούλα και Βασίλης Βροχαρίδης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λεπτοκαρυάς Ευάγγελος Κουκάρας, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και φίλαθλοι.
Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ BLOGGER ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Πρόσκληση στο 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου εις μνήμη του Θ. Κατσαρού

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Την Τεταρτη 17 Αυγουστου και ωρα 6μ.μ. στο δημ. γηπεδο Λεπτοκαρυας θα διεξαχθει το 2ο τουρνουα εις μνημην "ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΤΣΑΡΟΥ" 

Συμμετεχουν Ολυμπος Λεπτοκαρυας-Ακαδημια Πλαταμωνα-Α.Ε.Καριτσας και η 2η ομαδα της ΠΑΕ Α.Ε.Λ.

Εισοδος ελευθερη θα χαρουμε να μας τιμησετε με την παρουσια σας.
Διαβάστε περισσότερα...

Δήμος Δίου - Ολύμπου: Ο Βασίλης Παπαδημητρίου, νέος δημοτικός σύμβουλος Δίου-Ολύμπου

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Γ. ΦΑΡΜΑΚΗ.
* ΕΙΝΑΙ 34 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
* ΝΑ ΕΙΝΑΙ «ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ», ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕ Ο Γ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ.

Νέος δημοτικός σύμβουλος Δίου-Ολύμπου στη θέση του εκλιπόντος Μιχάλη Λαλούμη ορκίστηκε ο 34χρονος Βασίλης Παπαδημητρίου, που κατάγεται από το Λιτόχωρο.
Η ορκωμοσία του έγινε στο δημαρχείο και συγκεκριμένα στο γραφείο του δημάρχου, ενώπιον του αναπληρωτή δημάρχου, Γιώργου Φαρμάκη, παρουσία και της διευθύντριας του δήμου, Ελένης Σοφιανίδου.
Ο Βασίλης Παπαδημητρίου έδωσε τον προβλεπόμενο όρκο με βάση τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν.3852/2010: «Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου». 

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.ΦΑΡΜΑΚΗ
Μετά την εκφώνηση του όρκου, ο κ. Γ.Φαρμάκης απευθυνόμενος στον νέο δημοτικό σύμβουλο ευχήθηκε: «Αγαπητέ Βασίλη, έρχεσαι να αναπληρώσεις το μεγάλο κενό που άφησε πίσω του ο αδόκητος θάνατος του προέδρου μας, του Μιχάλη Λαλούμη.
Αναλαμβάνεις καθήκοντα σε μια δύσκολη συγκυρία, γι αυτό και σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος και να έχεις μια γόνιμη και δημιουργική θητεία.
Σε καλωσορίζω λοιπόν στο δημοτικό μας συμβούλιο και σε διαβεβαιώνω ότι δεν περισσεύει κανείς, χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων, χρειαζόμαστε επομένως και τη βοήθειά σου προκειμένου όλοι μαζί να πορευτούμε τον δύσκολο δρόμο της οργάνωσης και της προοπτικής του νέου μας δήμου προς όφελος των πολιτών και του τόπου».
Ο αναπληρωτής δήμαρχος ευχήθηκε στον νέο δημοτικό σύμβουλο να έχει «καλή δύναμη και καλή επιτυχία» στο έργο του ενώ ο Βασίλης Παπαδημητρίου ευχαρίστησε τόσο τον κ. Γ.Φαρμάκη όσο και την κ. Σοφιανίδου για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν αλλά και για την ενημέρωση που είχε ως προς τη συμμετοχή του στη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Ο Βασίλης Παπαδημητρίου γεννήθηκε το 1977, είναι πτυχιούχος του τμήματος λογιστικής της σχολής διοίκησης οικονομίας και έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
Δούλεψε ως οικοδόμος για κάποια χρόνια ενώ σήμερα εργάζεται στον φούρνο του πεθερού του στη Λεπτοκαρυά.
Είναι παντρεμένος με τη Φώφη Κατσαρού και έχει δυο γιους.
Υποψηφιότητα έθεσε για πρώτη φορά στις εκλογές του 2010 με τον συνδυασμό του εκλεγμένου δημάρχου, Γιώργου Παπαθανασίου, έλαβε 355 ψήφους και αναδείχθηκε πρώτος αναπληρωματικός σύμβουλος.
Διαβάστε περισσότερα...

Δήμος Δίου - Ολύμπου: Αγροτική οδοποιία σε Καρίτσα, Κονταριώτισσα και Βροντού

ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΥ, ΥΨΟΥΣ 600.000 ΕΥΡΩ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο.Π.Α.Α.Χ. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ».
* ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ «ΠΟΤΟΚΙ» ΚΑΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ «ΕΝΤΕΚΑ» ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ
* ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ» ΒΡΟΝΤΟΥΣ

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ μέσα από το πρόγραμμα Ο.Π.Α.Α.Χ. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης αυτό το διάστημα στη δημοτική ενότητα Δίου του Δ.Δίου-Ολύμπου.
Τα έργα αυτά χρηματοδοτήθηκαν από το συγκεκριμένο πρόγραμμα του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και δημοπρατήθηκαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή Δίου.
Μάλιστα, για κάποιο διάστημα οι εργασίες είχαν διακοπεί λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, σήμερα όμως δύο από αυτά τα έργα ήδη ολοκληρώθηκαν ενώ ένα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.
Πρόκειται για έργα αγροτικής οδοποιίας συνολικού μήκους 8 χλμ στις θέσεις «Ποτόκι» Καρίτσας, «Έντεκα» Κονταριώτισσας και «Τσαπουρνιά» Βροντούς. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στην Καρίτσα και στην Κονταριώτισσα ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στη Βροντού.
Διαβάστε περισσότερα...

Δήμος Δίου - Ολύμπου: Νέα εκδήλωση του «Φεστιβάλ θάλασσας» στη Λεπτοκαρυά

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/8 ΣΤΙΣ 8.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Εκδήλωση του «φεστιβάλ θάλασσας» πραγματοποιείται την Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ στην κεντρική πλατεία Λεπτοκαρυάς.
Πρόκειται για εκδήλωση που είχε αναβληθεί λόγω βροχής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια με τα χορευτικά πολιτιστικών συλλόγων του δήμου Δίου-Ολύμπου.
Βιολί: Γιώργος Ζέρβας
Τραγούδι: Στέλιος Χαλάτσης
Κλαρίνο: Παναγιώτης Μπόρας
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την πνευματική κίνηση Λεπτοκαρυάς και τον πολιτιστικό όμιλο γυναικών, υπό την αιγίδα του δήμου Δίου-Ολύμπου. 

Η τελευταία εκδήλωση του φεστιβάλ (Τρίτη 23 Αυγούστου)
Η τελευταία εκδήλωση του φεστιβάλ θάλασσας θα γίνει στην παραλία Λεπτοκαρυάς – giabanaki στις 9.30 μ.μ., την Τρίτη 23/8. Θα είναι μια μουσική βραδιά με έντεχνο τραγούδι και με τη συμμετοχή του Γιάννη Παρλαπάνου, της Μαρίας Φωτοπούλου και του Δημήτρη Δριστά.
Συνδιοργανωτές αυτής της εκδήλωσης είναι η πνευματική κίνηση Λεπτοκαρυάς και ο πολιτιστικός όμιλος γυναικών.
Διαβάστε περισσότερα...