Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Συγχαρητήριο μήνυμα του Κώστα Δημόπουλου στον αντιπρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου καθηγητή Γιώργο Παπαστάμκο

Συγχαρητήρια δρ. Γιώργο Παπαστάμκο!

Είναι κάποιες φορές, σπάνια πλέον, που μία ψυχρή δημοσιογραφική είδηση μπορεί αυθόρμητα να σε συγκινήσει.

Είναι κάποιες φορές που θέλεις να εκφραστείς άμεσα, αλλά ενεργεί η αυτοάμυνα και δεν εκφράζεσαι, γιατί η συγκίνηση της στιγμής μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολή.

Όταν όμως η είδηση αυτή παραμείνει έντονα στη σκέψη σου και διαπιστώνεις ότι επηρεάζει θετικά τη σκληρή πλέον καθημερινότητα, οφείλεις να εξωτερικέψεις τα συναισθήματά σου. Γιατί παύει να είναι μια στιγμιαία αντίδραση χαράς και πιθανόν να μεταδόσεις με την εξωτερίκευση τα συναισθήματά σου και σε άλλους.

Στις 19 Ιανουαρίου 2012 λοιπόν, πληροφορήθηκα ότι ο Έλληνας Ευρωβουλευτής  δρ. Γεώργιος Παπαστάμκος εξελέγη Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση ανάμεσα σε 15 υποψηφίους, στις σχετικές εκλογές λαμβάνοντας 324 ψήφους με διαφορά μίας ψήφου από τον Ισπανό συνάδελφο του Alejo VIDAL-QUADRAS.

Σε μια εποχή που η πολιτική ζωή της Ελλάδος έχει αποδοκιμαστεί πανευρωπαϊκά, σε μια εποχή που οι Έλληνες πολιτικοί, άλλοι δίκαια και άλλοι άδικα, έχουν ταπεινωθεί, ο δρ. Γιώργος Παπαστάμκος σήκωσε ψηλά τη σημαία μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο!

Καθηγητή μου συγχαρητήρια, καθηγητή μου ευχαριστώ που μας έκανες να αισθανθούμε περήφανοι για τη νίκη της Ελλάδας!


Κώστας Δημόπουλος
Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης
Δήμου Δίου - Ολύμπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου