Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοπή Πίτας του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Πιερίας στο Mediterranean Village Hotel & Spa 

Tην Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους κόβουν την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 5μ.μ., τα μέλη του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Πιερίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο Paprica του ξενοδοχείου Meditteranean Village Hotel & Spa. 

Ο Έφορος του Συλλόγου και Συντονιστής Δ/ντής Περιφ. Ασφαλιστικών Γραφείων Ανάπτυξης, κ. Θανάσης Τζήμας, σε δηλώσεις του, κάλεσε όλα τα μέλη να παρευρεθούν στην εκδήλωση, στην οποία πέραν των καθιερωμένων ευχών θα γίνει και λεπτομερή ενημέρωση των ασφαλιστών και πρακτόρων της Πιερίας για τις εξελίξεις στον χώρο των ασφαλειών, καθώς και για τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στην ασφαλιστική αγορά. 

Ο κ. Τζήμας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανακοίνωσε ακόμη πως η διοίκηση του Συλλόγου θα σταθεί απέναντι σε όποιες Ασφαλιστικές Εταιρίες προσπαθούν να εκφοβίσουν μέλη του Συλλόγου, αποστέλλοντας επιστολές σε πελάτες τους ότι ακυρώνονται τα συμβόλαιά τους λόγω διακοπής της συνεργασίας των ασφαλιστών με την ασφαλιστική τους εταιρεία για μη καταβολή του ασφάλιστρου. 

Μάλιστα για το συγκεκριμένο θέμα τόνισε χαρακτηριστικά: «Το γαϊτανάκι των καταγγελιών συμβάσεων συναδέλφων μου πρέπει να σταματήσει. Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται και όποιος δεν τον τηρεί να τιμωρείται, ήδη για τις συμπεριφορές αυτές έχουν κατατεθεί αγωγές από συναδέλφους μου κατά ασφαλιστικών εταιριών, που εκμεταλλεύονται προφανώς την άγνοια και απειρία συναδέλφων μου, οδεύοντας προφανώς στην υφ’ αρπαγή χαρτοφυλακίου τους και στον απόλυτο εξευτελισμό τους». 

Τέλος συμπλήρωσε : «Επειγόντως πρέπει να αποποινικοποιηθεί με νόμο του κράτους η ακάλυπτη επιταγή, ειδικά σε περιπτώσεις των επιταγών που σφραγίστηκαν από 26-10-2008 και μεταγενέστερα καθώς εντάσσονται στη χρονική περίοδο της κρίσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου