Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Γιώργος Γκουνός: "ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ"

Ο συνεργάτης του Κώστα Δημόπουλου και μέλος του γραφείου τύπου & επικοινωνίας της "Ολύμπιας Γης", προέβει στην παρακάτω δήλωση:
 
"ΕΙΜΑΙ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΩΔΥΝΩΝ ''ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ'',ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ  ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ''ΧΑΟΣ'' ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ, ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΑΛΟΓΙΣΤΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟ ''ΣΚΑΦΟΣ'' ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΑΥΤΑΝΔΡΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ! 
 
......ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ''ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ '' ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ,ΠΟΥ ''ΜΑΖΙ -ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ -ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ'' ΚΑΙ -ΟΜΩΣ- ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ...''ΣΠΑΣΜΕΝΑ'' ΤΟΥΣ !!! 
 
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ - ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ,ΠΟΥ -ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ!-  ''ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ'' ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΗ !!!!!

ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ''ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗ'' ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΛΕΟΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ.. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ  ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ !!!!!
 
ΜΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ''ΝΩΠΗ ΕΝΤΟΛΗ'' ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !- ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ !!!!!!!!!!
 
ΣΕ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ''ΕΜΕΙΣ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ '' ΕΓΩ'' ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ !!!!!!

 ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ''ΠΑΝΤΟΤΕ- ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ -ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΓΑΛΗΝΗ''

ΤΕΛΟΣ.. ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΩΣ
ΟΛΟΙ ΠΟΝΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.. ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ, ΑΛΛΑ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ  ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΩ ΠΛΕΟΝ [ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ].,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ Η  ΜΕΤΡΑ.ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΤΟΜΕΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΩ..ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ.

Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ  Ν.Δ. ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

  ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..

ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ.



ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΓΚΟΥΝΟΣ"

11 σχόλια:

  1. Παπαζαχαρια κοψε το δουλεμα. Μηπως εγραψες εσυ αυτη τη δηλωση η ο υποψηφιος δημαρχος Κολωνακιου (ε λαθος, Διου - Ολυμπου ηθελα να πω) κ. Δημοπουλος; Ολοκληρο κειμενο χωρις κανενα ορθρογραφικο δια χειρος Γκουνου δεν υπαρχει...
    Ακόμη καλο θα ηταν να ειμαστε ολη ψυχραιμοι και σοβαροι. Για τον Γκουνο και τον Κεχαγια μιλαμε... Πολυ ντορο εκανες Γιαννη. Ουτε ο Μεϊμαρακης να αποχωρουσε απο την παραταξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γκουνός μάλλον έβαλε ορθογράφο...
    Εσύ δεν μπορείς να μιλάς για ορθογραφία...
    Ξεκόλλα με τον Γκουνό είναι παλικάρι και αγωνιστής!
    Ο Γκουνός έκανε δήλωση στήριξης στον Σαμαρά, τί δεν σου άρεσε;
    Ο Κεχαγιάς απέστειλε επιστολή αποχώρησης...
    Άποψη έχω για το θέμα του Κεχαγιά αλλά την κρατάω για μένα προς το παρόν, σίγουρα πάντως διαφωνώ απόλυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον δεν έχετε καταλάβει και οι δύο σας το δούλεμα που σας έκανε τόσο καιρό ο Γκουνος…..Ο άνθρωπος λειτουργεί σαν μεσίτης….δεν το καταλάβατε ακόμα;;;
    Οι μεσίτες κάνουν ορθογραφικά λάθει για να τους προσέχουν……
    Όσο αναφορά τις δηλώσεις, έχω την εντύπωση πως ο Κεχαγιάς έδωσε την σκυτάλη στον Γκουνο. Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις τους ταυτόχρονα;;; Ο ένας φεύγει και ο άλλος αποστάσεις μεν άλλο παρόν δε………Κάτι παίζει στην ολύμπια γη……βλέπω πολλές αλλαγές….Μάλλον άλλαξε η σκιώδης διοίκηση Δημοπουλου..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά ωρες,ωρες δεν μπορώ να σας καταλάβω!!!! Έχω ακούσει από κάποιους από εσάς τον τελευταίο καιρό πολλά παράξενα….αλλά να με αποκαλούν και μεσίτη δεν το περίμενα. Πραγματικά δεν έχω καμία όρεξη να απαντώ σε τέτοιου τύπου βλακώδης χαρακτηρισμούς αλλά , δεν έχετε καταλάβει πως η παράταξη μας έχει ένα καλό μέσα στα στραβά που βλέπετε εσείς…τι είναι αυτό; Είναι οι αδελφικές φιλίες και αξίες που πάντα μας ενώνουν. Μια τέτοια φιλία είναι αυτή που μας ενώνει τόσο εμένα ,όσο και τον φίλο και αγωνιστή Γιώργο Κεχαγιά. Δεν ξέρω τι σκιώδης πράγματα βλέπετε εσείς….Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι πως η δημοτική παράταξη ‘’ολύμπια γη’’ είναι ποιο δυνατή και ενωμένη από ποτέ. Είναι φανερό πως αυτό κάποιους τους ενοχλεί…γιατί άραγε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι είναι αυτά ρε που γράφεται για τον Γκουνό;
    Σαν δεν ντρεπόσαστε!!
    Είναι κακό ένας νεολαίος να προοδεύει;
    Δεν λέω και εμένα μου πέσαν τα δόντια από το κείμενο δεν το κρύβω, αλλά μετά σκέφτηκα? κάτσε ρε φίλε ο άνθρωπος έγινε ( Ο συνεργάτης του Κώστα Δημόπουλου και μέλος του γραφείου τύπου & επικοινωνίας της "Ολύμπιας Γης")
    Ε' και βρήκα ένα βίντεο -http://www.youtube.com/watch?v=a9BdjtLnw_0&feature=related.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόνεσε το δοντάκι σου ε;;;;;;δεν αντέχεις ε;;;;;
    http://www.youtube.com/watch?v=wp2n_oqoZyE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καινούρια σενάρια!
    ΣΚΙΩΔΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για να υπάρξει πρέπει να υφίσταται κυβέρνηση!
    Βλέπεις κάπου κάποια κυβέρνηση;
    Big brother θα το έλεγες... Κάθε εβδομάδα φεύγει και από ένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Γκουνός ότι και να έγινε στον Δημόπουλο, ο Δημόπουλος το ξέρει!
    Άλλοι το παίζουν γραφείο βουλευτή και ο βουλευτής δεν το ξέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εσύ ρε παπαζαχαρία δεν μας είπες,με ποιον βουλευτή είσαι τελικά;
    Γιατί στο τέλος θα είσαι πολύ μπερδεμένος!!!
    η΄ μήπως θα τους μοιράσεις στα τρία, γιατί και στον καινούργιο έχεις υποχρέωση αλλά και στους δυο παλιούς!!!
    Τέλος κοίτα να ξεμπερδευτείς γρήγορα με ποιον θα είσαι άιντε γιατί το χαβαλέ έχει και όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολυ καλος ο συνειρμος: Δημοπουλος - Φερμας, Γκουνος - Χατζηχριστος σε ενα δημο καφενε!
    Για τον Παπαζαχαρια τιποτα σε βιντεο PROINOSKAFE;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θέλω αφορμή!! αλλά κάτι έχω στο μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή