Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Στην αντεπίθεση περνά ο Θανάσης Τζήμας κατά των διοικούντων του Δήμου Δίου –Ολύμπου, για το χθεσινό επεισόδιο που διαδραματίσθηκε στο Αγ. Σπυρίδωνα του Δήμου Δίου – Ολύμπου εκ’ του λόγου, να μην επιτραπεί στην ομάδα του Αγ.Σπυρίδωνα να γυ
Τα νομικά πρόσωπα δεν μπορούν να είναι δημιουργοί ενός έργου, μπορεί όμως να καθίστανται μόνο δικαιούχοι πνευματικών δικαιωμάτων δευτερογενώς, δηλαδή ύστερα από σύμβαση μεταβίβασης πνευματικών δικαιωμάτων, που συνάπτεται μεταξύ του δημιουργού και του νομικού προσώπου. 
 Ο άνθρωπος που οραματίστηκε και έκανε πράξη, το κλειστό γυμναστήριο στον Αγ.Σπυρίδωνα του Δήμου  Δίου – Ολύμπου, τέως Δήμαρχος Δήμου Δίου και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος, σίγουρα πληροφορημένος του γεγονότος θα απορεί πως άνθρωποι που συμπορεύτηκαν μαζί του κατά την διοίκηση , του τότε Δήμου Δίου σήμερα σφάλουν με τέτοιες οπισθοδρομικές και επιπόλαιες αποφάσεις, χειριζόμενη έργα που έγιναν με κόπο για το καλό των δημοτών και των παιδιών τους.
  Ένα από τα στολίδια του Δήμου Δίου – Ολύμπου το κλειστό γυμναστήριο (αθλητικό Κέντρο), τείνει να γίνει χώρος προφανώς μουσειακός.
Κύριε Γρηγόρη Παπαχρήστο πρώην Δήμαρχε του Δήμου Δίου, δυστυχώς δημιούργησες για τον τόπο μας έργα, όμως δεν άφησες φαίνεται ή δεν ακολούθησαν οι μαθητές σου την πνευματική σου ευφυΐα. Οι σημερινοί διοικούντες του δήμου μας έκαναν τα παιδιά μας να νιώθουν ξένα στον τόπο μας.
Γιατί;;;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου