Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Τι κάνει μια γυναίκα όταν δεν της δίνει κανείς σημασία

Τι κάνει ο άνθρωπος για να φανεί όταν κανείς δεν του δίνει σημασία; Ανακαλύπτει συνωμοσίες και αόρατους εχθρούς.
Έτσι και η Ντόρα Μπακογιάννη δεν ξέφυγε από την πεπατημένη. Βλέποντας ότι το κόμμα της δεν τραβάει ούτε στην… κατηφόρα και με τους βουλευτές της να είναι έτοιμοι να την κάνουν για άλλες πολιτείες, αποφάσισε να παίξει το τελευταίο της χαρτί. Τις θωρίες συνωμοσίας με αφορμή το 1 εκατ. του Ι. Κούβελου. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει ότι όλα αυτά γίνονται γιατί το κόμμα της… ενοχλεί. Μα ποιος ασχολήθηκε με τη ΔΗ.ΣΥ. και δεν το καταλάβαμε;
«Ενοχλούμε πολύ. Και όποιος είχε αμφιβολία, το διαπίστωσε τις τελευταίες 15 ημέρες. Μας στήνουν. Προσπαθούν να μας εμπλέξουνε, να μας μειώσουν στο μεγαλύτερο μας πλεονέκτημα που είναι ότι δεν φοβόμαστε κανέναν. Ψάξτε όσο θέλετε, όπου θέλετε. Με ψάξατε το ’90, με ψάξατε το ’95, ξαναψάξτε σήμερα. Όσο και να στεναχωριέμαι, που στεναχωριέμαι, όσο και να πληγώνομαι, που πληγώνομαι, δεν το βάζω κάτω. Και να ξέρετε ότι δεν θα έμπαιναν στον κόπο αυτοί, που μας στήνουν, αν η Δημοκρατική Συμμαχία ήταν πράγματι ένα κόμμα του 2% ή του 1,5%» είπε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας και εμφανίστηκε βέβαιη για την επιτυχία του κόμματός της στις επικείμενες εκλογές.
Πλεκτάνη λοιπόν όσα λένε γι’ αυτήν και την οικογένειά της, το κάνουν για να σταματήσουν την πορεία της προς την… εξουσία.
«Διαγωνίζονται πώς θα πάει η Ελλάδα πίσω στη δραχμή και θα ξαναγίνει ψωροκώσταινα, πώς θα μείνει χωρίς συμμαχίες. Επενδύουν στην οργή, στον θυμό, στην απελπισία του Έλληνα. Ο δύσκολος δρόμος είναι αυτός που επιλέξαμε εμείς που λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Στόχος και υπόσχεση της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη νέα γενιά είναι μία: Δουλειές, δουλειές, δουλειές».
Μετά τα παπάκια του Μητσοτάκη τη δεκαετία του 90 τώρα η θυγατέρα θα μας βρει και δουλειές.
Πηγή: Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου