Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Κάλεσμα της Συντονιστικής Επιστροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λιτοχώρου εν όψει των εσοκομματικών διαδικασιών της ερχόμενης Κυριακής

Την Κυριακή 18 Μαρτίου, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ καλούμαστε να εκλέξουμε τον νέο Πρόεδρο του Κινήματος μας.
 Σε  αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για το Κίνημά μας αλλά και για την ελληνική κοινωνία στην οποία απευθυνόμαστε, ας δώσουμε όλοι το παρών.
 Για να πιστοποιήσουμε για μια ακόμη φορά, ότι η μεγάλη δύναμη της δημοκρατικής παράταξης είναι τα μέλη και οι φίλοι μας, οι πολίτες για τους οποίους αγωνιζόμαστε.
 Με τη συμμετοχή μας στην ψηφοφορία της Κυριακής στέλνουμε παντού ένα ξεκάθαρο μήνυμα.
 Ένα μήνυμα ελπίδας και προοπτικής!
 Συμμετέχουμε  στην εκλογή του νέου Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Βαγγέλη Βενιζέλου την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 που θα γίνει στo Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) Λιτοχώρου, από τις 9  πμ έως τις 5 μμ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:
  α) Τα Μέλη, τα οποία είναι εγγεγραμμένα μέχρι την 05-03-12 στα Μητρώα Μελών, με αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (Δ.Α.Τ.) ή το διαβατήριο.

β)  Οι Φίλοι, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Φίλων μέχρι την 05-03-12, με αποδεικτικό στοιχείο το Δ.Α.Τ. ή το διαβατήριο.

γ)  Τα νεοεγγραφόμενα Μέλη στις 18-03-12, με αποδεικτικό στοιχείο το Δ.Α.Τ. ή το διαβατήριο.

δ)  Οι νεοεγγραφόμενοι Φίλοι στις 18-03-12, με αποδεικτικό στοιχείο το Δ.Α.Τ. ή το διαβατήριο.

ε)  Οι νέοι ηλικίας 16-18 ετών ως εγγεγραμμένα ή νεοεγγραφόμενα Μέλη, με αποδεικτικό στοιχείο το Δ.Α.Τ. ή το διαβατήριο.

στ)  Οι νέοι ηλικίας 16-18 ετών ως εγγεγραμμένοι ή νεοεγγραφόμενοι Φίλοι με αποδεικτικό στοιχείο το Δ.Α.Τ. ή το διαβατήριο.

ζ)  Οι Μετανάστες Μέλη και Φίλοι, που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στα Μητρώα με το διαβατήριό τους ή την άδεια παραμονής .

η)  Οι Μετανάστες Μέλη και Φίλοι, οι οποίοι θα εγγραφούν στις 18-03-12, με αποδεικτικό στοιχείο το διαβατήριο ή την άδεια παραμονής και αποδεικτικό έγγραφο δημόσιας αρχής ή ΔΕΚΟ, από το οποίο να προκύπτει η διαμονή τους στο Δήμο της Οργάνωσης που ψηφίζουν.

θ) Οι Έλληνες της διασποράς, με αποδεικτικό στοιχείο το διαβατήριο ή το Δ.Α.Τ.

ι)  Οι Πολίτες κρατών- μελών της Ε.Ε. που ζουν στην Ελλάδα, με αποδεικτικό στοιχείο το διαβατήριό τους.

 Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη είναι εδώ!
 Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί πυλώνα σταθερότητας μιας χώρας που δοκιμάζεται, μιας χώρας που με στήριγμα τις θυσίες του λαού της στέκεται ξανά στα πόδια της, μιας χώρας που είναι έτοιμη να διεκδικήσει και πάλι το μέλλον που της αξίζει.
 Την Κυριακή 18 Μαρτίου, όλοι μαζί, ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ!
 Συμμετέχουμε στην εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ!

Η Σ.Ε. της Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λιτοχώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου