Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Το 3ο “χτύπημα” από Καραμανλή

Από το Statesmen:
Η αρχή έγινε με τη δημόσια δήλωση στήριξης του αγώνα της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά για μια καθαρή εντολή διακυβέρνησης, που θα διαλύσει τα σύννεφα χάους και αποσταθεροποίησης, τα οποία είχαν αρχίσει να μαζεύονται πάνω από τον… εκλογικό ουρανό. Στη συνέχεια, ακολούθησε η παρουσία στα κομματικά γραφεία της Θεσσαλονίκης, και η παραταξιακή προτροπή να δοθεί η μάχη με αυταπάρνηση και αυτοπεποίθηση ως το τέλος.

Σήμερα, από τη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε για την κεντρική προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, ο Κώστας Καραμανλής «χτύπησε» για 3η φορά. Ο πρώην πρωθυπουργός και επί 12 ½ χρόνια αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, έφτασε στον τόπο της πολιτικής καταγωγής του, εκεί από όπου ξεκίνησε το 1997 τη θυελλώδη πορεία για την κατάκτηση της ηγεσίας της Κεντροδεξιάς, και δήλωσε και πάλι την αναγκαιότητα στήριξης της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά.

«Είμαι εδώ για να ενισχύσουμε όλοι την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά, την παράταξη που αγαπάμε, την παράταξη στην οποία πιστεύουμε , την παράταξη στην οποία στηρίζουμε τις ελπίδες μας για το μέλλον».

Ένας λόγος βαθιά πολιτικός, από έναν ηγέτη που σε αντίθεση με τις περιπτώσεις άλλων πρώην πρωθυπουργών, δεν εγκατέλειψε στην τύχη της την Παράταξη που τον περιέβαλε με εμπιστοσύνη επί σειρά ετών. Και στην πιο κρίσιμη μάχη αυτών των εκλογών, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Διαθέτοντας το προσωπικό πολιτικό κεφάλαιό του, ως ανάχωμα στον κατακερματισμό της Κεντροδεξιάς.

1 σχόλιο:

  1. Ο Καραμανλής μίλησε!!! Τα εξήγησε όλα. Δεν έχουμε καμία απορία πια για το τι έγινε κατά τα χρόνια που κυβερνούσε. Έδωσε όλες τις απαντήσεις. Επιτέλους γίναμε σοφότεροι. Καταλάβαμε πόσο βλάκες ήμασταν όσοι πιστέψαμε σε αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή