Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Καθαρισμός παράνομων μπαζότοπων από τη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δίου-Ολύμπου [ΔΕΑΔΟ]

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ (ΔΕΑΔΟ)
Καθαρισμός παράνομων μπαζότοπων στον Δήμο Δίου-Ολύμπου


Η δημοτική επιχείρηση που διαχειρίζεται τα δύο λατομεία του Δήμου Δίου Ολύμπου, όπως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια και ιδιαίτερα κατά την περσινή πολύ δύσκολη από όλες τις πλευρές χρονιά, συνεχίζει να είναι ένας από τους βασικούς στυλοβάτες του Καλλικρατικού μας δήμου.
Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και πέραν των πολύτιμων τελών αμμοληψίας που σε ετήσια βάση ενισχύουν τα δημοτικά ταμεία, καθημερινά εκτελεί έργα και παρέχει υπηρεσίες για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.
Σύμφωνα με αυτή την πάγια τακτική και πάντα υπό την έγκριση και καθοδήγηση του κ. Θεόδωρου Τζίκα, που από το 2011 εκτελεί χρέη Αντιπροέδρου, η Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε. έχει προβεί κατά τη διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου σε πολλούς καθαρισμούς παράνομων μπαζότοπων σε όλη την επικράτεια του δήμου. Ενδεικτικά παρατίθενται παρακάτω τέσσερις περιοχές από όπου απομακρύνθηκαν χιλιάδες τόνοι μπαζών και σκουπιδιών.
Πρόκειται για χώρο στην Τοπόλιανη που καθαρίστηκε από τις 7 έως τις 13 Δεκεμβρίου του 2011, για περιοχή στο παλιό εργοτάξιο της Τέρνα που έχει καθαριστεί ήδη πέντε φορές, για σημείο στο ρέμα της Χασκάρας στο Λιτόχωρο που καθαρίστηκε στις 14 Δεκεμβρίου του 2011 και τέλος παράνομο μπαζότοπο στην είσοδο του Πλαταμώνα που επίσης έχει ήδη καθαριστεί πέντε φορές από τις αρχές του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου