Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Δεξιός Ψάλτης - "Αντώνη σοβαρέψου"

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ 
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Αντώνη Σαμαρά

Με το θάρρος ενός από τους 400000 και πλέον ψηφοφόρους που σε ανέδειξαν αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, δίνοντάς σου παράλληλα συγχοροχάρτι για ότι έκανες το 1993, έχω να παρατηρήσω κάποια πράματα παρακάτω.

Όλα τα παρακάτω τολμώ να τα πω βλέποντας τα ρεπορτάζ των καναλιών. Βλέποντας πως είσαι έτοιμος στο όνομα της επανένωσης της κεντροδεξιάς να καλέσεις πίσω στη Νέα Δημοκρατία μας την Ντόρα, τον Μάνο, τον Βαλλιανάτο και όλο τον σεμψελέ τους.

Πρόεδρε μου, κάνεις τεράστιο λάθος.

Το κοντά 19% της προηγούμενης φοράς είναι εξαγνισμένο. Σε ψήφισε – πλην ελαχίστων εξαιρέσεων – επειδή σε γουστάρει. Πάνω σε αυτό το κοντα 19% πρέπει να χτίσεις. Να ετοιμάσεις τη νέα μεταπολίτευση που θέλουμε μακριά από τα «κέρινα ομοιώματα» του παρελθόντος. 

Με απλά λόγια και για να μιλήσω για το χωριό μας, πάνω σε αυτά τα 798 τιμημένα χαρτιά στο Λιτόχωρο πρέπει να πατήσεις.

Αμέσως μετά τις εκλογές – για να θυμηθώ το τι έλεγαν πριν – έλεγαν (όλοι αυτοί που ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, όλοι αυτοί που σε πολέμησαν με μίσος και εκδικητικότητα, όλοι αυτοί που σε έλεγαν ψυχασθενή και προδότη) πως πρέπει να διώξουμε από το κόμμα την Πολιτική Άνοιξη. 

Φέρνοντάς τους πίσω τι κάνεις; 

Τους δικαιώνεις; 

Τους νομιμοποιείς; 

Τους κάνεις συνομιλητές;

Φέρνεις πίσω στη Νέα Δημοκρατία μας αυτούς που μας πολέμησαν;
 
Φερνεις πίσω στη Νέα Δημοκρατία μας τη δύση, το Μάνο και τον Βαλλιανάτο;
 
Τι κάνεις; 

Αφήνεις εμάς εκτός; Εμάς που σε στηρίξαμε έως τελευταίας ρανήδος του αίματός μας; 

ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ! Προδίδεις τα όνειρά μας. 

Πας να ενώσεις την Κεντροδεξιά με αυτούς που για το κόμμα τους μάζεψαν από 100000 ψήφους έκαστος και «γράφεις» εμάς τους Νεοδημοκράτες;
 

Να το γυρίσουμε αλλιώς εάν θέλεις….

Να τους φέρεις. 
Να βάλεις πρώτη – όπως ακούγεται στο επικρατείας – την Μητσοτάκαινα, δεύτερο τον Βαλλιανάτο, τρίτο τον τελευταίο δήμαρχο Λιτοχώρου και τέταρτο έναν από τους υποψηφίους της δύσης στην Πιερία. Στην τελευταία θέση να βάλεις τιμητικά – όπως έκανε ο Μητσοτάκης το ’89 που έβαλε τον Ευάγγελο Αβέρωφ, αυτόν που έκανε ανοικτό κάλεσμα με τις επιστολές του στον Κυριάκο και κινδυνολογούσε πως θα μας περάσει και ο Καμμένος. Τέλος ειδοποίησε και τον Κώστα τον Δημόπουλο να σταματήσει τον αγώνα του για τον δήμο μας και δώσε το χρίσμα σε ένα από τα παιδιά του «θα μας περάσει και ο Καμμένος…»
 
Τότε θα είμαστε όλοι μαζί στην πρώτη γραμμή. Από εμένα δίπλα στον Κώστα τον Δημόπουλο έως και τον Πρόεδρο της Τοπικής .

Δεν ξέρω τι θα κάνεις πανελλαδικά, απλά στο Λιτόχωρο θα πάρεις 180 και 3 (τρία) τα δικά μου στο σύνολο 183. 

Αντώνη ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ! 
Δεξιός Ψάλτης

1 σχόλιο:

  1. Δέν υπάρχουν πλέον ιδεολογικές προσεγκίσεις αγαπητε στα πρώιν για να πετύχουν τον προσωπικό τους σκοπό...και όλα αυτά γιατί εμείς ειμαστε οπαδοί και σαν τέτοιους μας αντιμετοπίζουν...οπαδοποίηση προβατα στο μαντρί μόνο αν γίνουμε αγριοκάτσικα θα μας υπολογίζουν...αντε τώρα να επιστρατεύσω και εγω καινούρια επιχειρήματα γιά τα τεκτενόμενα...πάλι κολοτούμπα θα με χαρακτηρίσουν τουλάχιστον εχεις το θάρος και το αγκίζεις το θέμα και οποιος εχει ανοιχτα αυτια και μυαλό ας προβληματιστεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή