Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Η συντονιστική επιτροπή ενεργών πολιτών καταγγέλλει την αντιδημοκρατική κι αυταρχική συμπεριφορά του δημάρχου Λιτοχώρου Παπαθανασίου Γιώργου και δημοτικών συμβούλων συμπολίτευσης κι αντιπολίτευσης.
Κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου της 28ης Ιουνίου σχετικά με την απόθεση βιομηχανικών αποβλήτων στο λατομείο Λιτοχώρου, υπήρξε ρητή απαγόρευση σε φορείς και πολίτες να καταθέσουν τις απόψεις τους όσον αφορά την επικινδυνότητα των συγκεκριμένων αποβλήτων για την υγεία των πολιτών αλλά και των επισκεπτών του Λιτοχώρου. Το θέμα έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες, σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς μάλιστα καμία διαβούλευση με τους πολίτες και τους φορείς.

Ο δήμαρχος Λιτοχώρου εγκαινίασε έτσι τη νέα του θητεία παλιές τακτικές αντιδημοκρατικές και καταδικασμένες από το λαό.
Τα βιομηχανικά απόβλητα δεν έχουν θέση στο ιερό βουνό των Ελλήνων, τον Όλυμπο. Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τον αγώνα μας για να μην πραγματοποιηθεί αυτό το έγκλημα. Η συγκεκριμένη εταιρεία και τα τοπικά συμφέροντα θα μας βρουν μπροστά τους όπως ακριβώς έγινε και με τους κατοίκους άλλων περιοχών της Ελλάδας που δεν επέτρεψαν να γίνει ο τόπος τους σκουπιδότοπος στο όνομα συμφερόντων.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6977474295

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου