Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Δ.Κ.ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - Μήνυμα του προέδρου τής Δ.Κ. Λιτοχώρου για την αθώωση του Γ.Παπαθανασίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Δημήτρης Ανδριάς: Ευτυχές το τέλος της δικαστικής περιπέτειας που μας ταλάνιζε

Μετά τη σημερινή αθώωση του δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Γιώργου Παπαθανασίου, από το Εφετείο Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου, Δημήτρης Ανδριάς, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Τελείωσε σήμερα, Παρασκευή 22/6/2012, μια δικαστική περιπέτεια που ταλάνιζε και δίχαζε την κοινότητα του Λιτοχώρου. Ως γνωστόν, ο αιρετός δήμαρχος, Γιώργος Παπαθανασίου, αθωώθηκε παμψηφεί (3 – 0) από το Εφετείο Θεσσαλονίκης.
Ως πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου και διερμηνεύοντας τα αισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων τού Λιτοχώρου, εκφράζω μεγάλη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της Δίκης. Θέλω δε να συγχαρώ τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Γιώργο Παπαθανασίου, για τη θετική εξέλιξη που είχε αυτή η δικαστική διαδικασία και να του ευχηθώ καλή δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο του.
Θα ήταν όμως μεγάλη παράλειψη αν δεν έδινα συγχαρητήρια και στον κ. Γιώργο Φαρμάκη, ο οποίος επί 13 μήνες έδωσε τον καλύτερο εαυτό του κατά τη διάρκεια της θητείας του ως αναπληρωτής δήμαρχος. Προσωπικά τον ευχαριστώ για τη συμπαράσταση που μου παρείχε.
Τέλος, θέλω να τονίσω ότι όλοι μας πρέπει να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας από αυτή την περιπέτεια, πρέπει αυτή η περιπέτεια να μας προβληματίσει και να μας κάνει σοφότερους». 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Δημήτρης Ανδριάς

1 σχόλιο:

  1. KALA DEN PHRATE XAMPARI TI EGINE???
    O EISAGGELEAS PROTEINE ENOXH
    KAI OI DIKASTES EIPAN ATHWOS LOGW AMFIBOLIWN ALLA MHN TA KSANAKANEIS AYTA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή