Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Το μυστικό σχέδιο του Τσίπρα

Από το STATESMEN:
Ακόμη δεν έχει ανακαλυφθεί, το «κρυφό» σχέδιο του προέδρου Τσίπρα, που θα τρελάνει τους Ευρωπαίους και ΘΑ τρομάξουν και ΔΕΝ θα μας κλωτσήσουν έξω από το ευρώ, όταν ο επαναστάτης των βορείων προαστίων, καταγγείλει το μνημόνιο.. μόνος του..
 
Κάποιος κακοήθης σύντροφος εκ των άγριων συνιστωσών, βλέπει την προσχώρηση Τσίπρα στην πολιτική κουλτούρα του Γιώργου Παπανδρέου, προκειμένου να αλιεύσει το «κεντρώο-αριστερό» ΠΑΣΟΚ που ζει από το καταχρεωμένο και λεηλατημένο Δημόσιο επί δεκαετίες.

Είναι σαφές πως ο πρόεδρος Τσίπρας, αδυνατεί να χειριστεί πολιτικά και επικοινωνιακά τα τάγματα παλαιοπασόκων χαραμοφάηδων συνδικαλιστών που συρρέουν να προσκυνήσουν.

Αδυνατεί αυτός και οι 100 συνιστώσες του, να πουν ξεκάθαρα ένα σχέδιο δράσης που θα ενώνει και δεν θα διχάζει τους  Έλληνες.

Αδυνατούν να κοστολογήσουν κάθε κουβέντα τους που είναι και επικίνδυνος προγραμματικός λόγος του ποδαριού. Καταγγελία; Διαπραγμάτευση; Κάποιο άλλο συριζο-μνημόνιο; Τι επιτέλους;;

Ακόμη περισσότερο εφιαλτικό μοιάζει πλέον να είναι το plan B του προέδρου Αλέξη, τη στιγμή που θα μας βγάλει κόκκινη κάρτα η Ευρώπη. Ήδη το κάνει..

Ο συνειρμός είναι απλός.
Από τη στιγμή που το ιδεολόγημα παροχών του προέδρου Αλέξη αυτό το κυβερνητικό πρόγραμμα ανταρσίας, αγγίζει τα όρια της Εθνικής τραγωδίας, με έξοδο της Ελλάδας από Ευρώπη και ΝΑΤΟ και με εκατομμύρια λαρθρομετανάστες να έχουν γίνει Έλληνες.. καταλαβαίνει κανείς, πως το plan B, το κρυφό σχέδιο, είναι απλά το ΧΑΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου