Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λεπτοκαρυάς \'ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΡΙΑΡΑΣ\' - ΘΕΜΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ και ωράριο λειτουργίας

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λεπτοκαρυάς ‘Εμμανουήλ Κριαράς ‘ ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στη δημιουργία ενός νέου χώρου πολιτισμού στον τόπο μας, τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ‘ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΡΙΑΡΑΣ’.
Πρώτα απ’ όλους τα μέλη και το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Ομίλου Γυναικών Λεπτοκαρυάς , που όταν έγιναν αποδέκτες της συλλογής βιβλίων του κυρίου Κριαρά είχαν τη θέληση και την ιδέα να γίνει αυτή η συλλογή η αφορμή για τη δημιουργία Δημοτικής βιβλιοθήκης στη Λεπτοκαρυά.
Ήρθαν έτσι σε συνεννόηση με άλλους συμπολίτες μας με ανάλογες ανησυχίες και ενδιαφέροντα που σαν αποτέλεσμα είχαν την δημιουργία του συλλόγου μας που θα αναλάμβανε και την υλοποίηση της ιδέας αυτής, σε συνεργασία φυσικά με τη Δημοτική αρχή.
Πρέπει να αναφερθεί εδώ ότι στις συζητήσεις αυτές από την πρώτη στιγμή πήραν μέρος και είχαν θετική στάση η Αντιδήμαρχος Κα Σοφία Νούλα , οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαντζής Αντώνης και Χαντζής Δημήτρης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λεπτοκαρυάς Κος Ευάγγελος Κουκάρας και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.
Στην συνέχεια βέβαια άμεση και καθοριστική υπήρξε η ανταπόκριση του Αναπληρωτή Δημάρχου Κου Γιώργου Φαρμάκη καθώς και των Δημοτικών Συμβούλων που σχεδόν όλοι τους είναι ήδη μέλη της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Λεπτοκαρυάς.
Απόλυτα θετική ήταν και η στάση του συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας η οποία και διοικητικά έχει την ευθύνη για την ίδρυση και λειτουργία της Δημοτικής βιβλιοθήκης.
Επίσης αξίζει να επισημάνουμε την αμέριστη βοήθεια ηθική ,υλικοτεχνική, αλλά και οικονομική του Πατέρα Αθανασίου και της Ενορίας του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Λεπτοκαρυάς.
Όλα αυτά βέβαια επισκιάζονται από την συγκινητική ανταπόκριση των ανώνυμων συμπολιτών μας ,μέλη και μη του συλλόγου , που πρόσφεραν προσωπική εργασία για να διαμορφωθεί ο χώρος μέσα και έξω από τη βιβλιοθήκη, πρόσφεραν πάνω από χίλια βιβλία ήδη , αλλά και παίρνοντας μέρος στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο σύλλογος το τελευταίο διάστημα , μας έδωσαν τη δυνατότητα να αγοράσουμε μέρος της επίπλωσης, ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό , βιβλία και ότι άλλο χρειάστηκε για να ετοιμαστεί ο χώρος και στις 9 ΙΟΥΝΊΟΥ να γίνουν τα εγκαίνια της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ‘ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΡΙΑΡΑΣ’. Τους ευχαριστούμε λοιπόν θερμά και παίρνουμε δύναμη και παράδειγμα από τη δική τους στάση προσφοράς για τη λειτουργία του συλλόγου μας στην πορεία του χρόνου.
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ
ΑΤΣΑΒΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ



ΔΕΥΤΕΡΑ 11.00-13.00 18.30-21.30

ΤΡΙΤΗ 11.00-13.00 18.30-21.30

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.00-13.00 18.30-21.30

ΠΕΜΠΤΗ 11.00-13.00 18.30-21.30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.00-13.00 18.30-21.30

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.00-13.00 18.00-20.00


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου