Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Και στον δικό μας δήμο κύριε;;;

Μάλλον ΤΙΠΟΤΑ
Από το NEWPOST:
«ΑΝΑΣΑ» ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ

Δωρεάν φροντιστήρια και λογιστές προσφέρουν οι δήμοι!


Δωρεάν φροντιστήρια και λογιστές προσφέρουν οι δήμοι! 
Μετά τα παντοπωλεία, τα συσσίτια και τα κοινωνικά φαρμακεία σειρά έχουν τα κοινωνικά… φροντιστήρια, όπως και οι κοινωνικοί λογιστές. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους», οι δήμοι, ο ένας μετά τον άλλο, αρχίζουν να ψάχνουν τρόπους για να βοηθήσουν τις αδύναμες οικογένειες να ανταπεξέλθουν τουλάχιστον στην κάλυψη των βασικών τους αναγκών.

Έτσι, μετά την παροχή δωρεάν γευμάτων πολλοί δήμοι σκέφτηκαν και ζήτησαν από εκπαιδευτικούς –συνταξιούχους ή εν ενεργεία- να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους και εκείνοι το έκαναν με αποτέλεσμα αρκετοί ΟΤΑ σήμερα να προσφέρουν μια σημαντική βοήθεια στα παιδιά, τα οποία οι γονείς τους είχαν σταματήσει από τα φροντιστήρια.

Οι δήμοι Πεύκης, Λυκόβρυσης,  Ηρακλείου, Ζωγράφου, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Ταύρου – Μοσχάτου και Ηρακλείου Κρήτης έχουν ήδη θέσει σε εφαρμογή το πρόγραμμα, ενώ αν πάει καλά θα επεκταθεί σε ολόκληρη την Κρήτη.

Την ίδια ώρα ο δήμος Ηρακλείου εν όψει κατάθεσης των φορολογικών δηλώσεων προσφέρει σε όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα την δυνατότητα να συμπληρώσουν την δήλωση τους με την βοήθεια λογιστή χωρίς να επιβαρυνθούν οικονομικά. 

Έξι εθελοντές λογιστές προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από σήμερα και κάθε Σάββατο από τις 9:00 έως τις 14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου