Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ-12 - Εκδήλωση για τα 30χρονα ίδρυσης της φιλαρμονικής Λιτοχώρου

ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΚΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Εκδήλωση για τα 30 χρόνια παρουσίας της φιλαρμονικής Λιτοχώρου «Οδυσσέας Σβάρνας»
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ


Επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 30 χρόνων προσφοράς (1982 – 2012) στην πολιτιστική ιστορία τού τόπου πραγματοποίησε ο σύλλογος φίλων φιλαρμονικής Λιτοχώρου «Οδυσσέας Σβάρνας», στο θεατράκι τού πάρκου τής «πόλης των θεών». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα τού δήμου Δίου-Ολύμπου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν δυο σύλλογοι Λιτοχωρινών από τις Ηνωμένες Πολιτείες τής Αμερικής, επειδή συνέβαλαν οικονομικά και ηθικά στη δημιουργία, στη λειτουργία και στην επιβίβση
της φιλαρμονικής Λιτοχώρου.
Επίσης, ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, μεταξύ των άλλων που είπε στον χαιρετισμό του, συνεχάρη τους συμμετέχοντες στη φιλαρμονική για την πολύχρονη προσφορά τους, λέγοντας: «Αξίζουν όχι απλώς συγχαρητήρια αλλά κάτι παραπάνω στα παιδιά που συμμετέχουν στη φιλαρμονική αλλά και στον σύλλογο φίλων μουσικής.
Αξίζουν συγχαρητήρια, διότι σήμερα το να δουλεύει κανείς εθελοντικά, με όρεξη και με μεράκι, μάλιστα χωρίς αμοιβή, αυτό από κάποιους θεωρείται βλακεία. Από κάποιους άλλους όμως που συμμετέχουν στη φιλαρμονική, αυτό θεωρείται προσφορά, επειδή το νιώθουν και το πονούν, επειδή αυτό είναι μια προσφορά στον τόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου