Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Προαναγγελία εκδήλωσης προς τιμήν των ναυτικών τού Λιτοχώρου

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/7/2012 ΣΤΙΣ 9.00 Μ.Μ. ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΠΑΡΚΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Αφιέρωμα στους ναυτικούς & στη ναυτική παράδοση του τόπου μας
* ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Ο τ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟΥ «ΒΕΛΟΣ», ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ.
* ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ ΜΟΥΣΙΚΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ, «ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ».

Την Κυριακή 8 Ιουλίου 2012 στις 9:00 το βράδυ στο θεατράκι του πάρκου στο Λιτόχωρο Δ.Δίου-Ολύμπου, η δημοτική κοινότητα Λιτοχώρου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμήν των ναυτικών και της ναυτικής παράδοσης της «πόλης των θεών». Το πρωί τής ίδιας μέρας στον Ιερό Ναό τού Αγίου Νικολάου Λιτοχώρου θα τελεστεί δέηση υπέρ των ναυτικών.
Κατά τη διάρκεια της βραδινής εκδήλωσης θα τιμηθεί ο τ. αρχηγός τού πολεμικού ναυτικού και κυβερνήτης τού αντιτορπιλικού «Βέλος», Νίκος Παππάς, ενώ θα παρευρεθούν και ανώτατοι αξιωματικοί τού πολεμικού ναυτικού. 

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ»
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο φιλόλογος Νίκος Κολωνιάρης ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η τετράφωνη δημοτική χορωδία Λιτοχώρου «Ι. Σακελλαρίδης» υπό τη μουσική διεύθυνση του μαέστρου Ευθύμη Μαυρίδη. Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστεί πρόγραμμα με τραγούδια που ως θεματικό τους άξονα θα έχουν τη θάλασσα.
Την χορωδία θα συνοδεύουν οι μουσικοί Διονύσης Kουτουζίδης – βιολί, Ιβάν Ναβροζίδης – κλαρινέτο, Γιώργος Στοφορίδης - μπουζούκι & λαούτο, Πάρις Παπαγιάννης – κιθάρα, Γιάννης Κούτλας – μπάσο, Βίκυ Τζημαπίτη – Ευθυμιάδου στα κρουστά, Ευαγγελία Γκούντα – πιάνο, καθώς και οι χορευτές του «Χοροθέατρου Ολύμπου» υπό τη διδασκαλία του Γιώργου Πίνου και της Χρύσας Μπάρα.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα τού Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου