Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Επίθεση στον Δήμαρχο με τη μαγκούρα

Ένα τραγελαφικό περιστατικό σημειώθηκε στο δημαρχείο Καλύμνου, όπου ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας μπήκε στο κτίριο και επιτέθηκε στον δήμαρχο με μαγκούρα! Σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστός ιδιοκτήτης ταβέρνας της παραλιακής, προς την πλευρά της Ιχθυόσκαλας, εισέβαλε στο Δημαρχείο και στο γραφείο του Δημάρχου, βρίζοντάς τον με ακατονόμαστες φράσεις. Νωρίτερα είχε απειλήσει τους εργαζομένους του δήμου, ενώ έσπασε και τους υαλοπίνακες της τζαμαρίας του διαδρόμου.

Στη συνέχεια βγήκε στο διάδρομο και πήρε ξύλινη μαγκούρα που προηγουμένως είχε κρύψει πίσω από κάδο απορριμμάτων που βρισκόταν στο διάδρομο και επιχείρησε να επιτεθεί κατά του Δημάρχου, Δημήτρη Διακομιχάλη, που εκείνη την ώρα είχε εξέλθει από το γραφείο του.

Όπως έγινε γνωστό στην συνέχεια, ο λόγος που οδήγησε τον δράστη σε αυτή του την πράξη ήταν το γεγονός, ότι θεώρησε υπεύθυνο τον Δήμαρχο για το πρόστιμο που επέβαλε το Λιμεναρχείο Καλύμνου σε πλοιάριο που την τελευταία εβδομάδα προσέγγιζε παρανόμως μπροστά από το παραλιακό κατάστημα του «δράστη», μεταφέροντας επιβάτες-πελάτες.

Τελικά, οι υπάλληλοι τον συγκράτησαν και ο Δήμαρχος αφού γλίτωσε τα χειρότερα κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε να συλληφθεί. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ ο ίδιος κρύβεται, για να αποφύγει την διαδικασία του αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου