Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Τραγικοί, Υποκριτές...

Η Βούλα Παπαχρήστου να επανέλθει στην Ολυμπιάδα!
Αίφνης σηκώθηκε κουρνιαχτός μεγάλος!

«Σάλος» προκλήθηκε στο διαδίκτυο!

Η ΔΗΜΑΡ και ο ποιητης Κουράκης ανακάλυψαν μέγα θέμα!

Ένα νεαρό κοριτσόπουλο που μετά από σκληρή και πολύμηνη δουλειά συμμετέχει στους Ολυμπιακούς, έγραψε μια ανοησία στο twitter!

Αυτά που λένε οι νέοι μεταξύ τους για να περνάει η ώρα!

Στη χώρα αυτή, που τρεφόμαστε με ανθρωποθυσίες από αρχαιοτάτων χρόνων, έπεσε πάνω της η αριστερή ψευτοευαισθησία για να τη κατασπαράξει.

Η κοπέλα, όταν κατάλαβε τη βλακεία της, ζήτησε συγνώμη.

Σε μια σοβαρή χώρα, το θέμα θα τελείωνε εκεί!

Όμως, εδώ η ΔΗΜΑΡ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι ….ήθελαν αίμα!

Βλέπετε καμία αξία δεν έχει η συγγνώμη ενός νέου παιδιού!

Ξεσηκώθηκαν οι …..αλάνθαστοι!

Ευαισθητοποιήθηκε και ο Πρόεδρος της ΕΟΑ Ισίδωρος Κούβελος, που ακόμα να απαντήσει για εκείνο το εκατομμύριο που, από αφηρημάδα παρέλειψε να δηλώσει, και η αθλήτρια αποκεφαλίστηκε!

Το όνειρο της και τις προσπάθειες ετών, δεν τις σκέφτηκε κανείς;

Η μεταμέλεια δεν έχει σημασία;

Ντροπή σας υποκριτές…

Αν με την ίδια ταχύτητα αντιδρούσατε και στα σοβαρά τα θέματα, ίσως η χώρα δεν θα έφτανε στο σημερινό της χάλι.

Ένα νέο παιδί έχει δικαίωμα στο λάθος και στη συγχώρεση.

Και εσείς δεν έχετε δικαίωμα στη σταύρωση….

Ο Κούβελος δεν είναι δικαστής…

Η Βούλα Παπαχρήστου πρέπει να επανέλθει στην Ολυμπιακή Ομάδα!

Η συγγνώμη είναι αρετή που ξεπερνά το λάθος…

ΚΡ



Τι προηγήθηκε
Η Ελληνίδα αθλήτρια του τριπλούν έγραψε στο λογαριασμό της: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!»

Μετά από αυτό υπήρξαν αντιδράσεις με τη ΔΗΜΑΡ να ζητά την απόσυρση της συμμετοχής της αθλήτριας στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Η Παπαχρήστου εξέδωσε στη συνέχεια ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία τα παίρνει όλα πίσω και ζητά συγνώμη: “Ζητώ δημόσια συγγνώμη για το πραγματικά ατυχές και κακόγουστο αστείο που δημοσίευσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Twitter. Λυπάμαι και ντρέπομαι για τις αρνητικές αντιδράσεις που προκάλεσα, γιατί σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν, ούτε να προσβάλλω τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το όνειρό μου είναι συνδεδεμένο με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δε θα συμμετείχα σε αυτούς αν δεν σεβόμουν απόλυτα τις αξίες τους. Οπότε, δεν θα μπορούσα να πιστεύω σε διακρίσεις μεταξύ ανθρώπων και φυλών.


Ζητώ συγγνώμη από όλους τους φίλους και συναθλητές που μπορεί να προσέβαλα ή να ντρόπιασα, την Εθνική Ομάδα Στίβου, καθώς και τους ανθρώπους και τις εταιρείες που στηρίζουν την αθλητική μου καριέρα και πορεία. Ακόμα, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή μου και την οικογένεια μου.


Ευχαριστώ εκ των προτέρων.


Με εκτίμηση


Βούλα Παπαχρήστου
“.

Τελικά όμως η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έθεσε τη Βούλα Παπαχρήστου εκτός της Ολυμπιακής ομάδας των Αγώνων του Λονδίνου: «Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής Aποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου».

Το σχόλιο της αθλήτριας προκάλεσε μεταξύ άλλων και πολιτικές αντιδράσεις.

«Οι δηλώσεις ρατσιστικού μίσους της αθλήτριας Β. Παπαχρήστου της Εθνικής ομάδας στίβου… βάλλουν ευθέως εναντίον του αθλητικού ιδεώδους και της συναδέλφωσης των λαών», σχολίασε ο Τάσος Κουράκης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ζητήματα που αφορούν την ανθρώπινη υπόσταση δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με ελαφρότητα από κανέναν και ειδικά από μέλη της αθλητικής κοινότητας, τα οποία αποτελούν σύμβολα για νέους ανθρώπους», σχολίασε σε ανακοίνωση του γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ. «Σε κάθε περίπτωση πάντως, ελπίζουμε, έστω και καθυστερημένα, η κυρία Παπαχρήστου να κατάλαβε το λάθος της και η δημόσια συγγνώμη της να είναι πραγματικά ειλικρινής», ανέφερε η Ιπποκράτους.

«Ρατσιστικό χιούμορ και “αστειάκια” που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να ευδοκιμούν στον ελληνικό αθλητισμό», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά, ζητώντας από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή «να ανακαλέσει τώρα την κυρία Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

«Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια “αστεία” θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίνο», επισήμανε η ΔΗΜΑΡ. 

Πηγή: Antinews

5 σχόλια:

  1. Η ΔΗΜΑΡ σας φταίει πάλι??Είπε μια αηδία η κοπέλα και 2 μέρες πριν τους αγώνες (τόσο μυαλό είχε) και με απόφαση της ολυμπιακής επιτροπής αποκλείστηκε!Της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ οχι της ΔΗΜΑΡ! Κάθε κόμμα και κάθε πολίτης είχε δικαίωμα να εκφράσει τη γνώμη του.Και ο Κασιδιάρης διαμαρτυρήθηκε για τον αποκλεισμό της και την στήριξε.και τι έγινε?την απόφαση την πήραν αυτοί που έπρεπε να την πάρουν.Οι αρμόδιοι!Όσο και να χτυπιέστε δεν αλλάζει.Άλλωστε ως γνωστόν οι μαλακίες πληρώνονται!γιατί κανένας άλλος αθλητής δεν δημοσίευσε ποτέ κάτι παρόμοιο δηλαδή?Ας πρόσεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξέρεις ποιός είναι ο αρμόδιος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αρμόδιοι είναι η Ελληνική και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ουτε η ΔΗΜΑΡ ούτε η ΝΔ!Αυτοί δεν είναι ικανοί να εκπληρώσουν ούτε τα δικά τους καθήκοντα όχι των άλλων.Τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν τους αγγίζει κανένα κόμμα.Και μπορεί οι περισσότεροι Έλληνες αθλητές να μη χαίρουν καμίας κρατικής υποστήριξης αλλά τα καταφέρνουν μια χαρά και έτσι.Έχουμε Ολυμπιακούς Αγώνες!Κάντε 20 μέρες υπομονή και μετά συνεχίστε τις ανούσιες κόντρες σας περί πολιτικής! Ήμαρτον!Και σε περιόδους πολέμου ακόμα προκειμένου να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί κηρύσσονταν ανακωχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω σε όλα όσα λες.
    Άλλο όμως σε ρώτρησα. Ξέρεις ποιός είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που "έκοψε" την Παπαχρήστου από τους αγώνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ολυμπιακή επιτροπή έχει και πρόεδρο έχει και μέλη έχει και μια εκτελεστική επιτροπή.Αλλιώς θα είχαν μόνο τον Καπράλο για να τον κατηγορούμε για ότι συμβαίνει σε κάθε ολυμπιακή αποστολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή