Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Μοτοκαλλιστεία για chopper στο Λιτόχωρο

Την πιο όμορφη, την πιο άσχημη, αλλά και την πιο θορυβώδη μοτοσικλέτα, βράβευσαν εκατοντάδες μηχανόβιοι, μέλη συλλόγων «Chopper Riders» ανά τη χώρα και από το εξωτερικό, αλλά και θαυμαστές, που βρέθηκαν στην πανελλήνια συγκέντρωσή τους στο Λιτόχωρο Πιερίας το Σαββατοκύριακο.

Οι αναβάτες των μηχανών αυτών συγκεντρώθηκαν σε κάμπινγκ στην περιοχή Βαρικό Λιτοχώρου, από διάφορα σημεία της Ελλάδας, καθώς επίσης από συλλόγους της Γερμανίας και της Βοσνίας, προσφέροντας με τις εξορμήσεις τους στην περιοχή, εντυπωσιακό θέαμα σε επισκέπτες και κατοίκους.

Στην συγκέντρωσή τους, που πραγματοποιείται για 14η συνεχή χρονιά, διοργανώθηκαν συναυλίες, ροντέο, εκδηλώσεις με επιδείξεις δεξιοτεχνίας ανάβασης και ακροβατικών, που ενθουσίασαν τους επισκέπτες, αλλά και μοτοκαλλιστεία.

Οι κατηγορίες των καλλιστείων ήταν ποικίλες και διέθεταν μεταξύ άλλων και χιούμορ. Έτσι, αναβάτες και θεατές κλήθηκαν να επιλέξουν την καλύτερη κατασκευαστικά μηχανή, όπως επίσης την πιο όμορφη και την πιο θορυβώδη.

Ένας 63χρονος μοτοσικλετιστής, ήταν ο «τυχερός» της συνάντησης, καθώς κέρδισε το βραβείο του μεγαλύτερου σε ηλικία αναβάτη, αλλά και της πιο άσχημης μηχανής. Στο τέλος, οι παρευρισκόμενοι ανέδειξαν δια του χειροκροτήματος και των ζητωκραυγών την καλύτερη μηχανή στο σύνολό της.

«Οι μηχανές μας δεν είναι οι πιο γρήγορες ή οι πιο προηγμένες τεχνολογικά, αλλά έχουν κάτι μοναδικό, καθώς οι ιδιοκτήτες τους φροντίζουν προσωπικά την κατασκευή τους και την βαφή τους» εξηγεί ο πρόεδρος του Συλλόγου Chopper Riders Club, της Θεσσαλονίκης, Τ. Σαββίδης, που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης της συνάντησης. 

Πηγή: ΝΟΟΖ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου