Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου - ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης (κ-20). Ο Αγώνας (28 φωτογραφίες)

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ – ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (Κ-20) 0-0



Πολύ καλή εικόνα παρουσίασαν και οι δύο ποδοσφαιρικές ομάδες στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη δημοτικό στάδιο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ του Λιτοχώρου, χωρίς φυσικά το τελικό 0-0 να αντικατοπτρίζει την εμφάνιση των ομάδων και ειδικά αυτή των ταλαντούχων παικτών του ΑΡΗ.
Την Κυριακή το απόγευμα, 12 Αυγούστου, οι εκατοντάδες τυχεροί φίλαθλοι που κατέκλυσαν το γήπεδο, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ανοικτό παιχνίδι, που χαρακτηριζόταν από ταχύτητα, τεχνική, γρήγορη εναλλαγή της μπάλας και αρκετές φάσεις με ευκαιρίες μπροστά στις εστίες. Η γενική εικόνα της αναμέτρησης σκόρπισε χαμόγελα αισιοδοξίας στους φιλάθλους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και του ΑΡΗ, οι οποίοι αυθόρμητα στο τέλος χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτών, που αγωνίστηκαν με φιλότιμο.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, όμως στο δεύτερο η υπεροχή των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ήταν εμφανής. Οι παίκτες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ απέναντι σε ομάδα Α’ Εθνικής κατηγορίας στάθηκαν με αξιώσεις και πραγματοποίησαν ελπιδοφόρα εμφάνιση που αποδεικνύει ότι κτίζεται μια ομάδα με ελπίδες και αξιώσεις που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο φετινό πρωτάθλημα 2012-2013.
Σαφώς ικανοποιημένοι έμειναν οι τεχνικοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Δημήτριος Μυτιληναίος και Νικόλαος Μαρνέλας. Τα στοιχεία που θέλουν να περάσουν είναι πάθος και αγωνιστικότητα και οι παίκτες τους έδειξαν σωστή ψυχολογία και ένα καλώς εννοούμενο μεγάλο αγωνιστικό «εγώ». Αυτό εξάλλου θέλουν και οι πολυπληθείς φίλαθλοι που γέμισαν το δημοτικό στάδιο.

Σωτ. Δ. Μασταγκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου