Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - Καταγγέλλει μεθοδεύσεις και πλαστογραφία

Από τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ:
 
Εγιναν για να εξυπηρετηθούν τα 
συμφέροντα μονοπωλίου στο Λιτόχωρο Πιερίας

Τη μεθοδευμένη προσπάθεια να εμφανιστεί ότι δήθεν συμφωνεί με την εναπόθεση χημικών αποβλήτων της εταιρείας TOSOH στην περιοχή του Λιτοχώρου Πιερίας καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Τονίζει ότι η μεθόδευση αυτή στηρίχτηκε ακόμα και σε καταφανή πλαστογράφηση της υπογραφής του Σωτ. Ζαριανόπουλου, γεν. γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και στελέχους του Κόμματος. Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καλεί το λαό του Λιτοχώρου και της Πιερίας να οργανώσουν τον αγώνα τους και να αντισταθούν στη μετατροπή του τόπου τους σε αποθήκη χημικών αποβλήτων.

Συγκεκριμένα το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη μεθοδευμένη προσπάθεια να εμφανιστεί ότι δήθεν συμφωνεί με την εναπόθεση χημικών αποβλήτων της εταιρείας TOSOH στην περιοχή του Λιτοχώρου Πιερίας.

Η μεθόδευση αυτή στηρίχθηκε στην καταφανή ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ της υπογραφής του Σωτ. Ζαριανόπουλου, γεν. γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και στελέχους του Κόμματος, σε έγγραφο του ΕΚΘ με το οποίο υποστηρίζεται η επιδίωξη της εταιρείας να αποθέσει τα απόβλητά της δίπλα σε κατοικημένες περιοχές, με άμεση επίπτωση στην υγεία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Τα μονοπώλια δεν αρκούνται μόνο στο κράτος που εξουσιάζουν. Θέλουν να βάλουν στην υπηρεσία τους το συνδικαλισμό και την τοπική διοίκηση. Οσοι αποφάσισαν να συνεργαστούν με τους επιχειρηματικούς ομίλους και να υπηρετήσουν τα συμφέροντά τους δεν έχουν κανένα όριο.

Το μόνο που τους αξίζει είναι η απομόνωσή τους από τους εργαζόμενους και το λαό.

Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καλεί το λαό του Λιτοχώρου και της Πιερίας να οργανώσουν τον αγώνα τους και να αντισταθούν στη μετατροπή του τόπου τους σε αποθήκη χημικών αποβλήτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου