Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ-12 - Προαναγγελία 5ου πανελλήνιου πρωταθλήματος moto cross στην πίστα Λιτοχώρου

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Μ.Α.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
5ο πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross 2012 στο Λιτόχωρο
* ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΣΤΑ MOTO CROSS ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 8 & 9/9/2012.
* ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΡΡΕΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Δεκάδες αθλητές και αρκετές εκατοντάδες επισκέπτες αναμένεται να συρρεύσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Σεπτεμβρίου στο Λιτόχωρο προκειμένου να συμμετάσχουν ή να παρακολουθήσουν τον 5ο αγώνα τού πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross 2012 της αθλητικής μοτοσικλετιστικής ομοσπονδίας Ελλάδος.

Ο αγώνας, που διοργανώνει ο σύλλογος μοτοσικλετιστών Λιτοχώρου Πιερίας (ΣΥ.ΜΟ.ΛΙ.Π) σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο Μ.Α.Ο. Κατερίνης, θα διεξαχθεί στη δημοτική πίστα motocross Λιτόχωρου, δίπλα στο λατομείο, στην περιοχή Ξηροκάμπι, η οποία είναι αμφιθεατρική, δεξιόστροφη, με εναλλαγές κλίσεων και έχει χώμα, ασπρόχωμα με καλή πρόσφυση.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: Σάββατο 8/9, σε ώρα που θα ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθούν οι κατατακτήριες δοκιμών. Την Κυριακή 9/9, ώρα 10.45 το πρωί, θα γίνει η έναρξη των αγώνων. Ώρα 3.30 μ.μ. θα δημοσιευτούν τα αποτελέσματα και θα ακολουθήσει απονομή επάθλων στους νικητές.

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥ.ΜΟ.ΛΙ.Π.
Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος μοτοσικλετιστών Λιτοχώρου Πιερίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τούς φίλους τής μοτοσικλέτας, σε όποια γωνιά τής Ελλάδας κι αν βρίσκονται, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:

«Σας περιμένουμε όλους να παρακολουθήσετε ένα εντυπωσιακό σπορ και τους καλύτερους αναβάτες της Ελλάδας να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για διάκριση, με μάχες εντός αγωνιστικού χώρου που κόβουν την ανάσα και προσφέρουν απίστευτο θέαμα».

Για όσους δεν γνωρίζουν την τοποθεσία διεξαγωγής των αγώνων, ο χώρος της δημοτικής πίστας motocross βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην είσοδο Λιτοχώρου (από την εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης) και συγκεκριμένα στον κόμβο τού Λιτόχωρου, στα 300μ δεξιά (δίπλα από το βενζινάδικο).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους αγώνες κλπ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Δημήτρη Κουτρούλα στο τηλέφωνο 697 99 18 247.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 5ος αγώνας τού πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross 2012 της αθλητικής μοτοσικλετιστικής ομοσπονδίας Ελλάδος, θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους όρους της αντίστοιχης προκήρυξης, τον αθλητικό νόμο 2725/99 και τις μετέπειτα τροποποιήσεις του, τον γενικό κανονισμό αγώνων motocross, την προκήρυξη του πανελληνίου πρωταθλήματος motocross 2012, τον παρόντα ειδικό κανονισμό καθώς και τα πληροφοριακά δελτία που τυχόν εκδοθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου