Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-12 - Σήμερα, Παρασκευή 7-9, στο Λιτόχωρο, η νυχτερινή παρέλαση των μοτοσικλετών Goldwing

ΣΤΙΣ 8.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ TREFFEN ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Απόψε στο Λιτόχωρο η παρέλαση των μοτοσικλετών Honda Goldwing
* ΟΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ - ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΚΟΥ.
* Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠ. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «KINGS RIDERS GOLDWING GREECE»

Η μεγάλη παρέλαση των μοτοσικλετών Honda Goldwing θα πραγματοποιηθεί απόψε (Παρασκευή 7/9) στις 8.30 περίπου στο Λιτόχωρο, στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού Treffen ταξιδιωτικών μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην Πλάκα Λιτοχώρου έως την Κυριακή 9/9/2012.

Η παρέλαση θα γίνει όχι μόνο στην κεντρική λεωφόρο αλλά και μέσα στον οικισμό του Λιτοχώρου. Οι μηχανές θα τερματίσουν στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου όπου οι αναβάτες των μηχανών, από διάφορες χώρες της Ευρώπης, θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους πολίτες αλλά και κόσμος να δει από κοντά τις εντυπωσιακές μηχανές.

Η πορεία δεκάδων μηχανών με αναμμένα τα φώτα αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύ ευχάριστο θέαμα, εμπειρίες του οποίου έχουν από πέρυσι οι κάτοικοι του Λιτοχώρου, οι επισκέπτες αλλά και οι περαστικοί, όταν είχε πραγματοποιηθεί ένα ακόμη πανευρωπαϊκό Treffen.

Η παρουσία τόσο πολλών μηχανών και αναβατών εντός των ορίων του Δ.Δίου-Ολύμπου δεν αποτελεί μόνο ένα αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός (γίνονται και πολιτιστικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του Treffen) αλλά αποτελεί και ένα τουριστικό και οικονομικό γεγονός για την περιοχή.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα και τους διεθνείς κανόνες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (GWEF) με την συνεργασία του σωματείου Kings Riders Goldwing Greece, που είναι το μοναδικό Ελληνικό μέλος της Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου