Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Καθαρό το «πόθεν έσχες» του Β. ΜεΪμαράκη... για τον Έλληνα όμως αυτό που μετράει είναι ότι του είπε ο Χατζηνικολάου: "πήρε μίζες 500 δις"

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙ
[Βέβαια τέτοιες ειδήσεις έχουν μικρή αξία καθώς τα ΜΜΕ έφεραν τον βλάκα σε τέτοιο σημείο που να μην πιστεύει τίποτα θετικό αλλά να είναι διατεθειμένος να πιστεψει χωρίς απόδειξη ότι του πει κάποιος φυγόδικος ακόμα και να μιλάει για μίζες 10 ή 100 ή 500 δις. Διαβάζοντας μια τέτοια είδηση ο ηλίθιος θα πει: "και ο Τσοχατζόπουλος δεν είχε κανένα σπίτι στο ονομά του και το πόθεν έσχες του ήταν καθαρό... γιατί τα είχε σε offshore"... έτσι τον έμαθαν να λέει τα ΜΜΕ που τα προηγούμενα χρόνια καλλιέργησαν τη νοοτροπία "όλοι είναι ίδιοι"... το θύμα πάντα η ΝΔ που χωρίς καμία απόδειξη έχουν κατηγορηθεί όλα της τα στελέχη ότι τα άρπαξαν... καλά να πάθει γιατί δεν ξεκαθάρισε το τοπίο των ΜΜΕ και τώρα το λούζεται... οι τωρινοί εννοείται ότι θα λουστούν τις διαρροές και τα γλυψίματα στους Χατζηνικολάου όποτε φύγουν από κυβέρνηση, οπότε ας μη χαμογελάνε γιατί θα έρθει και η σειρά τους]

Καμία σημαντική μεταβολή δεν προκύπτει στα περιουσιακά στοιχεία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, την περίοδο 2005–2008, που σύμφωνα με τις καταγγελίες ο όμιλος Καρούζου «ξέπλενε» με αγοροπωλησίες ακινήτων σε περιοχές φιλέτα της Αττικής πάνω από 10 δισ. μαύρο πολιτικό χρήμα.

Σύμφωνα με το τελευταίο δημοσιοποιημένο «πόθεν έσχες» του κ. Μεϊμαράκη το μόνο ακίνητο που προστέθηκε στην οικογενειακή του περιουσία και στο όνομα της συζύγου του ήταν η αγορά μιας οικίας 33,80 τ.μ με 24 τ.μ. βοηθητικούς χώρους στην τοποθεσία Λετζερίσας της Αράχοβας, και αυτό όχι το 2008 αλλά το 2009!

Οπως ο ίδιος δηλώνει στο «πόθεν έσχες» έχει αγοραστεί με δόσεις, καθώς καταβλήθηκαν ως προκαταβολή και πρώτη δόση το 2009 το ποσό των 15.200 ευρώ. Μάλιστα, αποσαφηνίζεται πως η προέλευση των χρημάτων αυτών είναι από «συνδυασμό περισσοτέρων περιπτώσεων», δηλαδή δεν προέρχεται μόνο από το εισόδημά τους.

O Πρόεδρος της Βουλής και η οικογένειά του συνολικά διαθέτουν με χρόνο κτήσης από το 1983 μέχρι το 2004 δύο ακίνητα από αγορά στην Ερμιόνη, ενώ δύο γραφεία στο κέντρο της Αθήνας, δύο οικόπεδα στο Γαλάτσι, ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα και τρία διαμερίσματα στου Ζωγράφου είναι από κληρονομίες και δωρεές, όπως και τα έξι αγροτεμάχια και βοσκότοποι στην Κρήτη

«Ισχνό», επίσης, σε σχέση με άλλα βουλευτικά τραπεζικά και επενδυτικά χαρτοφυλάκια είναι του κ. Μεϊμαράκη και της συζύγου του. Σύμφωνα με το «πόθεν έσχες» του, κατέχει τέσσερις λογαριασμούς. Εναν προθεσμιακό τραπεζικό στην Alpha Bank (65.365,62 ευρώ) και τρεις ταμιευτηρίου (αθροιστικά 90.000 ευρώ) σε ΕΤΕ Αlpha Bank και Τ.Τ. Επίσης, έχουν περίπου 14.000 ευρώ τοποθετημένα, σε αμοιβαία κεφάλαια «Δήλος» της Εθνικής Τραπέζης Ελλάδος.

Από τον Ελεύθερο Τύπο
Πηγή: Δεξί Χ-trem

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου