Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Η Δαμανάκη βάζει πλάτη σε Τσίπρα

Περιοδεία σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την ψήφιση των δημοσιονομικών μέτρων που έχει ζητήσει η τρόικα από την κυβέρνηση Σαμαρά.

Όπως υποστηρίζει σε σχετικό ρεπορτάζ της η «Real News», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει με τον τρόπο αυτό να γκρεμίσει το τείχος της απομόνωσης στο οποίο έχει εγκλωβιστεί το τελευταίο διάστημα, λόγω της ακραίας αντι-ευρωπαϊκής ρητορικής του, που θεωρείται από τις Βρυξέλλες εξαιρετικά επικίνδυνη.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα, η Ελληνίδα Επίτροπος στις Βρυξέλλες Μαρία Δαμανάκη, είναι εκείνη η οποία προσφέρθηκε να μεσολαβήσει, προκειμένου να ανοίξουν οι κλειστές πόρτες που συναντά μέχρι σήμερα στις κρούσεις του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρωτοβουλία της Μαρίας Δαμανάκη βέβαια προσλαμβάνει πρόσθετο πολιτικό περιεχόμενο, αν σκεφτεί κανείς ότι διετελέσε επί σειρά ετών κορυφαίο στέλεχος της Αριστεράς και πρόεδρος του Συνασπισμού, προτού μετακομίσει στο ΠΑΣΟΚ, ανταποκρινόμενη στο σχετικό κάλεσμα του Γιώργου Παπανδρέου.

Πηγή: STATESMEN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου