Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Άλλος ένας Λιτοχωρίτης που διαπρέπει, αυτή τη φορά στον Αθλητισμό. Νίκος Τροΐρης, αμυντικός του Ηρακλή

Ο Νίκος Τροΐρης είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε πολλές ομάδες της Α' και της Β' εθνικής κατηγορίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στον τοπικό Απόλλωνα Λιτοχώρου και μετέπειτα στον Πιερικό και σε άλλες "μεγάλες" ομάδες. Γιος του Ηλία Τροΐρη και της Μαρίας, με την παρουσία του & το εξαιρετικό του χαρακτήρα του, τιμά το Λιτόχωρο και το Δήμο Δίου - Ολύμπου.
Ο Νίκος Τροΐρης φέτος αγωνίζεται στην ομάδα του Ηρακλή και παραχώρησε συνέντευξη (που σας παραθέτουμε παρακάτω) για τις προοπτικές της ομάδας εφέτος.
Νίκο, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Ο αμυντικός μέσος του Ηρακλή, Νίκος Τροΐρης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και μίλησε για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, την ετοιμότητα της ομάδας και την βαριά φανέλα του Ηρακλή.

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Θεωρώ πως πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Έχουν έρθει καλοί παίκτες και θα γίνει σωστή μεταχείριση. Οι ξένοι είναι καλοί παίκτες, τώρα αν είναι έτοιμοι θα το κρίνει ο προπονητής. Ο κορμός υπάρχει και με τα καινούρια παιδιά έχουμε φτιάξει ένα καλό σύνολο».

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου: «Θεωρώ πως αδύναμοι και δυνατοί δεν υπάρχουν. Τον Εθνικός Γαζώρου δεν τον έχω δει αλλά όπως και πέρσι θα είναι μια σφιχτή ομάδα που δύσκολα θα δέχεται γκολ, όλα όμως εξαρτώνται από εμάς».

Για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ: «Είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, θα είναι πολύ δύσκολα και θέλει μεγάλη προσπάθεια».

Για την ομοιογένεια που υπάρχει στην ομάδα: «Έχουμε δουλέψει πολύ στην ομοιογένεια και προσπαθούμε να είμαστε μια οικογένεια. Χρειάζεται αυτοπεποίθηση και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον».

Για τη βαριά φανέλα του Ηρακλή: «Είναι πολύ βαριά η φανέλα του Ηρακλή. Εμείς οι ίδιοι μπορούμε να ανεβάσουμε τον Ηρακλή και πάλι στην πρώτη κατηγορία. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε και να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Για την απόφαση να αγωνιστεί η ομάδα στη Β' εθνική: «Μακάρι να ξέραμε από πιο νωρίς που παίζαμε. Όλα τα παιδιά θέλαμε να αγωνιστούμε στη Β' εθνική αλλά θα μπορούσε να γίνει πιο νωρίς αυτό».

Για το αν λείπει κάτι από την ομάδα: «Δεν θεωρώ ότι λείπει κάτι από την ομάδα, απλά να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Αν είμαστε μια οικογένεια θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου