Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Αύριο συνεδριάζει το Δ.Σ. Δίου - Ολύμπου στην Κονταριώτισσα με 15 θέματα στην ημερήσια διάταξη

«Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου»

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Τοπική Κοινότητα Κονταριώτισσας, στις 02.10.2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00, βάση των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/2010, για τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ορισμός υπολόγου με τον αναπληρωτή του για την διακίνηση χρημάτων από την Τράπεζα της Ελλάδος, από τον λογαριασμό 2262/703105500005037. (Εισήγηση Γεώργιος Παπαγεωργίου, Προϊστάμενος Οικ. Υπηρεσίας).
2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Δίου – Ολύμπου οικ. έτους 2012. (Εισήγηση Πέτρος Κιάφας, Αντιδήμαρχος).
3. Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της εργασίας με τίτλο «Λειτουργία και συντήρηση εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Δήμου Δίου – Ολύμπου», προϋπολογισμού 73.800,00€, αναμόρφωση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος. (Εισήγηση Γεώργιος Φαρμάκης, Αντιδήμαρχος).
4. Κατανομή πίστωσης στις σχολικές επιτροπές του Δήμου μας. (Εισήγηση Μαρία Τσιμήτρη, Αντιδήμαρχος).
5. Αίτηση για χορήγηση ή μη αποθηκευτικών χώρων στο χωριό των ψαράδων. (Εισήγηση Γεώργιος Ελευθερίου, Δημοτικός Σύμβουλος).
6. Έγκριση για τη μεταφορά έδρας της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ο από την Δ.Κ. Λεπτοκαρυάς στην Δ.Κ. Λιτοχώρου. (Εισήγηση Σοφία Ζουρζούρα, Δημοτική Σύμβουλος).
7. Παραχώρηση χρήσης του παραδοσιακού κτιρίου «Γκουντέλια» στη ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ο. (Εισήγηση Σοφία Ζουρζούρα, Δημοτική Σύμβουλος).
8. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση κλιμακίων ελέγχου ποιότητας περιβάλλοντος Κ.Ε.Π.ΠΕ. σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας. (Εισήγηση Βασίλειος Βροχαρίδης, Αντιδήμαρχος).
9. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση επιτροπής που θα έχει καθήκον την απομάκρυνση του ζωικού κεφαλαίου. (Εισήγηση Πέτρος Κιάφας, Αντιδήμαρχος).
10. Εξέταση αίτησης μισθωτή για μείωση μισθώματος για ακίνητο που εκμισθώνει από τον Δήμο. (Εισήγηση Πέτρος Κιάφας, Αντιδήμαρχος).
11. Ονοματοθεσία οδών και πλατείας στη επέκταση οικισμού της τοπικής κοινότητας Παντελεήμονα. (Εισήγηση Σοφία Νούλα, Αντιδήμαρχος).
12. Πρόταση για ίδρυση Κ.Ε.Π. στη Δημοτική Ενότητα Αν. Ολύμπου. (Δ.Κ. Πλαταμώνα). (Εισήγηση Σοφία Νούλα, Αντιδήμαρχος).
13. Λήψη απόφασης περί εμμονής στην υπ΄ αριθμ. 132/2012 γνωμοδοτική απόφαση του Δ.Σ. για τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στα Ο.Τ. 81 – Ο.Τ. 83 του οικισμού Δίου. (Εισήγηση Σοφία Νούλα, Αντιδήμαρχος)
14. Λήψη απόφασης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας υγρών καυσίμων του Δήμου Δίου – Ολύμπου σύμφωνα με την αριθμ. 143/2012 απόφαση Δ.Σ.
(Εισήγηση Πέτρος Κιάφας, Αντιδήμαρχος)
15. Αντικατάσταση τακτικού μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑΝΟ λόγω παραίτησής (Εισήγηση Γεώργιος Κωτούλης, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου).


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.


Γιώργος Κωτούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου