Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Κλείνουν τα μαγαζιά στις 18 Οκτωβρίου

Έτσι και αλλιώς τα καταστήματα ανοίγουν κάθε ημέρα το πρωί και το βράδυ κλείνουν χωρίς να κάνουν σεφτέ.
Μαύρες πλερέζες παντού στον εμπορικό κόσμο. Το πρόβλημα της ρευστότητας είναι γνωστό και κανένας δεν κάνει πλέον κανένα περιττό έξοδο.
Κάθε ημέρα και χειρότερα. Πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα. Λύση που δυστυχώς ο πρωθυπουργός δεν προτείνει.
Για το λόγο αυτό οι έμποροι αποφάσισαν να κατεβάσουν ρολά την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου. Το «Πανεμπορικό Συλλαλητήριο» το αποφάσισε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και έχει ζητήσει τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή όλων των φορέων εκπροσώπησης ελεύθερων επαγγελματιών.
Το κλείσιμο των καταστημάτων θα είναι καθολικό σε όλη την Ελλάδα και το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί μπροστά από τα γραφεία της ΕΣΕΕ, στην οδό Μητροπόλεως 42 στις 12.00 το μεσημέρι. Μια ημέρα πριν, στις 17/10 θα δοθεί συνέντευξη τύπου με τη συμμετοχή των Εμπορικών Συλλόγων και όλων των τοπικών κοινωνικών εταίρων.
Στην ανακοίνωση της συνομοσπονδίας επισημαίνεται :
«Είναι χρέος όλων των μικρομεσαίων και αυτοαπασχολούμενων εμπόρων η κινητοποίηση να πετύχει, τα καταστήματα να κλείσουν συνολικά και να ακουστεί η φωνή μας μέχρι το υπουργείο Οικονομικών, εκεί που εξυφαίνονται σχέδια για την εξάλειψη της μικρής και μεσαίας εμπορικής επιχείρησης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου