Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ - ΟΛΥΜΠΟΣ 2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ «ΟΛΥΜΠΟΣ 2012»

Με σύμμαχο τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες και με τη συμμετοχή πάνω από 150 αθλητών σε 80 πληρώματα από 8 Ομίλους της Βόρειας Ελλάδας πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στην Παραλία Κατερίνης οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας «ΟΛΥΜΠΟΣ 2012» που διοργάνωσε και φέτος με επιτυχία ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.
Τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης εκπροσώπησαν 30 αθλητές όλων των κατηγοριών που κατέκτησαν 3 χρυσά 6 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τους αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Την πρώτη θέση στο αγώνισμά τους πανηγύρισαν σηκώνοντας το κύπελλο οι αθλητές:
1)Γκουντάρα Κατερίνα στο σκιφ γυναικών
2)Νικολαΐδου Δέσποινα στο σκιφ νεανίδων
3) Μπικογιάννης Στέργιος, Παπαθανασίου Παναγιώτης, Ρετζούλης Σωτήρης και Ταχτατζής Κώστας στην τετράκωπο παίδων

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές:


1)Καραμήτρος Θωμάς, Κακούρης Νίκος, Ζέρβας Ειρηναίος και Μπικογιάννης Γιάννης στην τετράκωπο εφήβων
2) Νικολαΐδου Δέσποινα στο σκιφ γυναικών
3)Ευσταθιάδης Λευτέρης στο σκιφ παίδων 12-14 ετών
4)Καραμήτρος Θωμάς και Κακούρης Νίκος στο διπλό σκιφ παίδων
5)Χατζησαββίδης Χρήστος στο σκιφ παίδων 12-14 ετών
6) Ρετζούλης Σωτήρης Παπαθανασίου Παναγιώτης στο διπλό σκιφ παίδων

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια:
1)Θυμιοπούλου Χριστίνα στο σκιφ κορασίδων 12-14 ετών

Τέταρτη θέση Καζάκας Γιώργος στο σκιφ παίδων 12-14 ετών, Σαββίδης Λευτέρης, Ευσταθιάδης Λευτέρης, Σωτηρίου Ραφαήλ, Χατζησαββίδης Νίκος στην τετράκωπο παίδων, Δήμου Ευτυχία και Τσιβούλα Ράνια στο διπλό σκιφ κορασίδων 12-14 ετών, Κίκερη Έλλη και Κίκερη Δέσποινα στο διπλό σκιφ κορασίδων.

Πέμπτη θέση: Πάυλου Γεωργία και Θυμιοπούλου Χριστίνα στο διπλό σκιφ κορασίδων και Τσέτσας Αντώνης Τσελίκας Νίκος στο διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών.

Έκτη θέση: Τσουλοπούλου Κατερίνα και Αλεξιάδου Άννα στο διπλό σκιφ κορασίδων 12-14 ετών και Δράντζιος Σπύρος και Μαχαιρίδης Κυριάκος στο διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών.

Πολυνίκης αναδείχθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης με 8 χρυσά και 5 χάλκινα μετάλλια, δεύτερος ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης και τρίτη η Ναυταθλητική Ένωση Καστοριάς.

Τις λεμβοδρομίες και τις απονομές παρακολούθησαν πολλοί γονείς και συνοδοί των αθλητών από όλους τους συμμετέχοντες Ομίλους, παλιοί αθλητές και πρωταθλητές του ΝΟΚΑΤ. εκπρόσωποι τοπικών φορέων και πολλοί φίλοι του ναυταθλητισμού που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν στην προσπάθειά τους, αθλητές όλων των επιπέδων, από αρχάριους μέχρι και αθλητές με διεθνείς διακρίσεις.

Σημαντικοί παράγοντες για την επιτυχία της διοργάνωσης ήταν η συμβολή των χορηγών των αγώνων :Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας , Computer Galaxy, ΗΧΟΤΕΧΝΙΚΗ Καμανατζή, η ναυαγοσωστική κάλυψη με τέσσερα επανδρωμένα σκάφη προσφορά της «ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Δ.ΛΑΜΠΡΟΥ» η ιατρική κάλυψη των αγώνων από τον ιατρό κ. Τορτοπίδη, οι πολυάριθμοι παλιοί αθλητές ,τα μέλη και φίλοι του ΝΟΚΑΤ που πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για την άρτια διοργάνωση των αγώνων και αναμφισβήτητα η όρεξη και το κέφι των συμμετεχόντων αθλητών και των προπονητών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου