Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Οι Ομογενείς χαρίζουν 600 δις, χωρίς πλάκα!

Κανείς δεν πιστεύει ότι υπάρχει αλήθεια πίσω από τη δήλωση του ομογενούς καθηγητή Μανώλη Λαμπράκη, προέδρου του οργανισμού End National Debt (Τέλος στο Ελληνικό Χρέος). 

Κι όμως οι ομογενείς επιμένουν πως κατατέθηκαν τα λεφτά για την εξαγορά του ελληνικού χρέους, αρκεί…

Τα 600.000.000.000 δολάρια που προορίζονται για την εξαγορά του παγκόσμιου ελληνικού χρέους και την ανάπτυξη έχουν κατατεθεί, σύμφωνα με τα όσα είπαν οι ομογενείς σε συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, υπό

τη μορφή ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου στην κεντρική τράπεζα του Καναδά και το καταθετήριο έχει παραδοθεί στο ελληνικό προξενείο του Τορόντο.
Πρόκειται ουσιαστικά για ένα εξαιρετικά μακροχρόνιο δάνειο που μπορεί να φτάσει σε χρόνο αποπληρωμής ακόμη και τα 100 χρόνια, με επιτόκιο που ανέρχεται στο 0,5% ενώ βασικός εμπνευστής του σχεδίου σωτηρίας της Ελλάδας και χρηματοδότης της προσπάθειας φέρεται ο Αρτέμις Σώρρας.
Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι για την Κύπρο το ποσό που κατατέθηκε είναι αντίστοιχα 48.976.500.000 δισ. δολάρια καθώς το αντίστοιχο αμερικανικό ομόλογο ήταν αυτού του ύψους και ότι θα κατατεθούν και τα υπόλοιπα χρήματα ως τα 50 δισ. Ειδικά για την περίπτωση της Κύπρου, θα υπάρχει μηδενικό επιτόκιο. Τονίστηκε μάλιστα ότι κλιμάκιο της Οργάνωσης End βρέθηκε στην Κύπρο προσκεκλημένο του προέδρου Δημήτρη Χριστόφια για συζητήσεις πάνω στην προσφορά της Οργάνωσης.
Ειπώθηκε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της πρόσφατης γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ στελέχη της End που βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη προσεγγίστηκαν από κρατικούς αξιωματούχους 24 κρατών προκειμένου να τους ζητηθούν χαμηλότερα δάνεια για κράτη όπως η Σερβία, η Αίγυπτος, το Μεξικό και η Ουκρανία.

2 σχόλια:

  1. Ναι και βγήκε εχθές στο κανάλι ο βλάκας ο Γεωργιάδης και παρομοίασε τους ομογενής με τον τσάκα του παναθηναϊκού.... έλεος σε αυτό το κόμμα δεν υπάρχει λίγη σοβαρότητα!!!!!!!!!!!!
    Ότι και να είναι πάνω από όλα είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ να του το πείτε του βλάκα να το καταλάβει....... σχολιάζει δημόσια κιόλας ένα τόσο σοβαρό θέμα δηλ την πτώχευση του ελληνικού κράτους, γιατί η ουσία του θέματος αυτή είναι,με ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ και εκθέτη προκλητικά συγκρίνοντας την προσπάθεια ομογενών επιχειρηματιών να δανείσουν στην χώρα το διπλάσιο ίσως και παραπάνω κεφάλαιο με επιτόκιο 0,5% για ένα αιώνα προκειμένου να σωθεί ο κόσμος από την υποδούλωση της τρόικας του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με την περίπτωση του παναθηναϊκού (βλ.ΤΣΑΚΑΣ)!!!
    Και του το ρωτάω ευθέως ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ή Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ στην προκειμένη περίπτωση ;
    Και για το καταλάβουμε λίγο το ζήτημα ο οικονομικός πόλεμος που αραδιάζουν όλοι και δεν το λένε ευθέως είναι η εξαγορά χρέους από κάθε κράτος!!!
    Αυτό παλιότερα μπορεί να φάνταζε εξωπραγματικό αλλά σήμερα είναι η αλήθεια, όποιος ελέγχει το χρέος ενός κράτους είναι και το απόλυτο ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!
    Και στην περίπτωση μας προτιμώ να ελέγχετε το χρέος από ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ παρά από παπατζήδες και μομπουμπουκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασε εδώ http://justiceforgreece.wordpress.com/2012/10/02/%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B5-%CF%83%CF%8E%CF%81%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%BD%CF%84/

    ΑπάντησηΔιαγραφή