Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Κρήτη: Τραγωδία εν πλω – Νεκρός άντρας με μια σφαίρα στο στόμα!

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση θρίλερ με το πτώμα ενός άνδρα, που βρέθηκε το πρωί στο πλοίο «Έλυρος», που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής Πειραιάς – Χανιά.
Σύμφωνα με το prismanews.gr, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σε καμπίνα του πλοίου, έχοντας τραύμα από όπλο στο στόμα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το λιμενικό για το περιστατικό και όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια του ταξιδιού δεν ακούστηκε πυροβολισμός, ωστόσο στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε ένα όπλο αλλά και φυσίγγια μέσα σε ένα σακίδιο που ήταν κρυμμένο στο κατάστρωμα.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας βρέθηκε νεκρός στο κατάστρωμα. Σύμφωνα με το flashnews.gr, κάποια στιγμή και ενώ το πλοίο ήταν εν πλώ, βγήκε στο κατάστρωμα και πήγε σε σημείο όπου είναι σωσίβιες λέμβοι, κοντά στο κιγκλίδωμα προς την πλευρά της θάλασσας. Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις της αυτοψίας, εκεί, έβγαλε μια καραμπίνα από το σακίδιό του, στερέωσε το κοντάκι στα κάγκελα και βάζοντας την κάνη στο στόμα του, πάτησε την σκανδάλη.
Τα ξημερώματα μόλις βρέθηκε η σορός του άντρα, ενημερώθηκαν οι λιμενικές αρχές και όταν το πλοίο έδεσε στο λιμάνι άντρες του Λιμεναρχείου Σούδας ανέβηκαν στο πλοίο, ενώ εκεί έσπευσε και ιατροδικαστής, για να διενεργήσει αυτοψία.
Όλα δείχνουν ότι ο άντρας αυτοπυροβολήθηκε και έδωσε τέλος στη ζωή του, αλλά κανείς για την ώρα δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας…
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου