Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Σύμφωνα με το περιοδικό POULTRY INTERNATIONAL ΤΑ “ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ ΑΒΕΕ” ΣΤΙΣ 300 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Άλλη μια σημαντική, πολύ μεγάλη επιτυχία έρχεται από την Πιερική βιομηχανία “Κοτόπουλα Εξοχής Αβροσιάδη ΑΒΕΕ”, που πλέον βρίσκεται στην ελίτ των 300 καλύτερων επιχειρήσεων του κλάδου αυτού, όχι μόνον πανελληνίως ή Ευρωπαϊκά, αλλά ανά τον πλανήτη.

Σύμφωνα με το έγκυρο περιοδικό POULTRY INTERNATIONAL(Παγκόσμια πτηνοτροφεία) του Οκτωβρίου 2012 που κυκλοφόρησε, η Πιερική αυτή βιομηχανία βρίσκεται στην λίστα των πιο δυναμικών και παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου ανά τον πλανήτη, και βεβαίως όλα αυτά δεν είναι ούτε τυχαία ούτε συγκυριακά. 

Μετά από πολυετείς και επίπονες προσπάθειες του Προέδρου και Διευθύνοντα Σύμβουλου της εταιρίας “Κοτόπουλα Εξοχής Αμβροσιάδη ΑΒΕΕ” κ. Μάκη Αμβροσιάδη και μετά από συνεχείς επιτυχίες στον Ελλαδικό χώρο η προσπάθεια αναγνωρίζεται και από την παγκόσμια αγορά στην οποία έχει να επιδείξει ιδιαίτερες επιτυχίες και οικονομικά στοιχεία. 

Η τεράστια γκάμα των επώνυμων ποιοτικών προϊόντων της εταιρίας τυγχάνει προτίμησης του καταναλωτικού κοινού εντός και εκτός Ελλαδικού χώρου, δίνοντας χαρά και ικανοποίηση όχι μόνον στους ανθρώπους της εταιρίας αλλά και σε όλους τους Πιεριείς, σε όλους τους Έλληνες ειδικότερα αυτήν την δύσκολη περίοδο. Άλλωστε κατ αυτόν τον τρόπο γίνεται αυτό που όλοι μας υποστηρίζουμε: η ανάπτυξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου