Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ο λαός λέει πως τα στερνά τιμούν τα πρώτα! (επεισόδιο 1)

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ο Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου δήλωσε στο σημερινό Δ.Σ. πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος. Η πολιτική του καριέρα ως δήμαρχος τελειώνει με την ανάκληση της απόφασης για την ταφή των βιομηχανικών αποβλήτων της TOSOH στο νταμάρι Λιτοχώρου.

Είναι γνωστό πως ο Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου ήθελε να κάνει το έργο και υπάρχουν και επίσημες δηλώσεις του για τη μη επικινδυνότητα του προϊόντος.

Βέβαια βλέποντας τη γενική κατακραυγή κράτησε μια πισινή και έκανε την γνωστή δήλωση πως: "τα απόβλητα δεν τα έφερα εγώ, είναι απόφαση Τσιφοδήμου".

Σαφώς και πρόκειται περί ήττας διότι πολύ απλά ο Δήμαρχος έχασε την πλειοψηφία στο σημερινό Δ.Σ.. Παρόλα αυτά κλείνει τη δημαρχιάκη του καριέρα με μία ανακληση απόφασης που θα την θυμάται όλος ο κόσμος!

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα λεει ο λαός και ο κ. Παπαθανασίου κλείνοντας την πολιτική του καριέρα φρόντισε ο κόσμος να τον θυμάται ως το δήμαρχο που ναι μεν ήθελε να φέρει τα απόβλητα στην περιοχή αλλά στο τέλος και επί δημαρχίας του πάρθηκε η απόφαση ανάκλησης του ενταφιασμού τους!

1 σχόλιο:

  1. Σάββας Βοριαζίδης21 Νοεμβρίου 2012 στις 1:57 μ.μ.

    Χίλια μπράβο σε όσους πάλεψαν για να ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ η απόφαση. Χίλια μπράβο σε όσους παρευρέθηκαν στη χθεσινή "παράσταση", και έδωσαν στους ανευ προσωπικού συμφέροντος υποστηρικτές της TOSOH να καταλάβουν πως μπορεί ο λαός να τους έχει εκλέξει, αλλά δεν τους χάρισε ούτε πρόκειται να τους χαρίσει τίποτα. Είπα χθές σε αυτόν που στήριξα με την ψήφο μου, πως μου την ξεπλήρωσε. Γιατί αυτή πρέπει να είναι η προσδοκία μας από τους εκλεγμένους, Να μας δικαιώνουν... ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ! Απο καρδιάς λοιπόν ένα τεράστιο ευχαριστώ στους δημοτικούς συμβούλους που μας έδωσαν την ευκαιρία να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για το Λιτόχωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή