Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές στηρίζουν το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Δεν μπαίνει θέμα φιλανθρωπίας και ελεημοσύνης, αλλά θέμα κοινωνικής αλληλεγγύης και αντίστασης. Έτσι πρέπει να το δούμε!

Στον αγώνα της ζωής είμαστε όλοι μαζί!

Στο πλευρό της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας τάσσονται οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού και στηρίζουν το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της πόλης μας. Για το σκοπό αυτό, τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012, στις 16:00 θα διεξαχθεί αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της πιερικής ομάδας και του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών «Ηρακλή» Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «FC PlayZone», τέρμα Ανδρ. Μιαούλη και οι θεατές, αντί εισιτηρίου θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και σχολικά είδη.

Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» λειτουργεί ακριβώς εδώ και ένα χρόνο και οργανώθηκε από την ομάδα «Αλληλέγγυοι» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, σε συνεργασία με τους «Γιατρούς του Κόσμου». Τροφοδοτεί ανελλιπώς, κάθε μήνα, περίπου 50 – 60 οικογένειες με τρόφιμα πρώτης ανάγκης. Στις οικογένειες αυτές αντιστοιχούν περίπου 230 συμπολίτες μας. Πρόσφατα, με πρωτοβουλία της ομάδας, συγκεντρώθηκαν σχολικά είδη τα οποία παραδόθηκαν σε 25 Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Ν. Πιερίας.

ΥΓ. Τυπώστε την επισυναπτόμενη αφίσα και διαδώστε το! Σας ευχαριστούμε.
--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου