Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

"Έκπτωτος" ο Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου, καταψηφίστηκε από τη δική του δημοτική ομάδα!!!

ΥΠΝΟΣ ΒΑΘΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΗ ΟΤΑΝ ΤΑ "ΤΙΝΑΞΕ" ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!
Μετά από μία επεισοδιακή συνεδρίαση, με απίστευτη ένταση και πολύ κόσμο, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. κ. Γ. Φαρμάκης ψήφισε υπέρ της ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ της απόφασης για την ταφή των αποβλήτων της TOSOH στο νταμάρι Λιτοχώρου.

Η αντιπολίτευση "κοιμήθηκε" και δεν αντέδρασε στην αποχώρηση Φαρμάκη, μιας και το πρώτο πράμα που έπρεπε να κάνει ήταν να ζητήσει την παραίτηση του Αναπληρωτή Δημάρχου. Δηλαδή όλη αυτή η ταλαιπωρία, όλη αυτή η ένταση, όλες αυτές οι ατελείωτες ώρες συζητήσεων για να πει ο Φαρμάκης το αυτονόητο "ΟΧΙ" στα απόβλητα;;;

Την "ηρωική έξοδο" του κ. Φαρμάκη ακολούθησε και το σύνολο των παρόντων δημοτικών συμβούλων της ομάδας Παπαθανασίου, που το προηγούμενο βράδυ στη δημοτική ομάδα που έκαναν, δήλωναν ότι ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ και στηρίζουν το Δήμαρχο και τις αποφάσεις του. Μάλιστα τον διαφωνούντα Πέτρο Κιάφα, του ζήτησαν να μην παρεβρεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για να φανεί η ομάδα Παπαθανασίου "μπετόν αρμέ". Βέβαια κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του μίλησε για το παραπροϊόν της TOSOH και την πρόθεσή του να κάνει την αποκατάσταση στο Νταμάρι του Λιτοχώρου.

Για ποιόν τα έλεγε όλα αυτά;

Για να πείσει τον Αναπληρωτή Δήμαρχο;

Ο Δήμαρχος πλέον δεν έχει μαζί του, τη δημοτική ομάδα που τον άδειασε. Οδεύει μόνος του προς την παραίτηση που έχει προαναγγείλει και ο μοναδικός που τον ακολουθεί, είναι ο τελευταίος δήμαρχος Λιτοχώρου.

Ο Κώστας Δημόπουλος εξέπεμψε, με την επιστολή που διάβασε από τον παππού του, σε άλλο μήκος κύματος.

Κερδισμένοι εκ του αποτελέσματος, οι κ.κ. Λάππας και Κουρίτα που με την συνεπή στάση τους και με την ενεργό τους συμμετοχή στην "Ομάδα κατά της απόθεσης των αποβλήτων στον Όλυμπο" κέρδισαν πόντους στα μάτια του κόσμου.
Βέβαια και αυτοί - πιθανά λόγω απειρίας και της έντασης της στιγμής - δεν ζήτησαν την παραίτηση του Αναπληρωτή Δημάρχου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου