Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Δεκαπενθήμερο προσφορών από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Άρχισε σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου
Από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου θα διαρκέσει το δεκαπενθήμερο των φθινοπωρινών προσφορών που κήρυξε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε μια προσπάθεια τόνωσης της αγοράς.

Οι προσφορές αφορούν φθινοπωρινά και χειμερινά είδη ενώ όλες οι επιχειρήσεις που θα πραγματοποιήσουν προσφορές θα αναρτηθούν στο site του Εμπορικού Συλλόγους προκειμένου να ενημερωθεί το καταναλωτικό κοινό.

«Μέχρι στιγμής έχουν ανταποκριθεί 27 επιχειρήσεις και συνεχίζουμε. Στόχος είναι να υπάρξει αναθέρμανση της αγοράς, αλλά και στήριξη του εισοδήματος και της ψυχολογίας του καταναλωτή σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία» είπε στους UR η διευθύντρια του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Μολφέση.

«Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή, αξιοποιώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της προσφοράς εμπορευμάτων από όλα τα καταστήματα σε καθορισμένο χρονικό διάστημα, αντί των προσφορών σε διαφορετικές, ανά κατάστημα περιόδους και να ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ τα φθινοπωρινά τους είδη σε ελκυστικές τιμές (ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ), τηρώντας πάντα τη νόμιμη διαδικασία που απαιτείται» τονίζεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου