Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Κάτω από το κάστρο του Πλαταμώνα στο καζάνι του Παπαγεωργιού η απόσταξη συνεχίζεται

Ένα από τα πιο σύγχρονα καζάνια των Βαλκανιών, αν βρεθείτε εκεί μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου να το επισκεφτείτε. 

Το Τσίπουρο καταπληκτικό, αυθεντικό, όλο αρώματα, η Φιλοξενία του ιδιοκτήτη απαράμιλλη. Το Τσίπουρο της Πιερίας διπλό αποσταγμένο καθαρό περιμένει να το απολαύσουμε με την παρέα. Εκεί και η καλή παρέα, η παρέα του Θόδωρου Αγοραστού με τον Τάκη Τσιμήτρη και τον Δημήτρη Ρουκά να μιλάνε για τα μυστικά… του καλού Τσίπουρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου