Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ τιμά η Πολεμική μας Αεροπορία

Τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ τιμά από σήμερα η Πολεμική μας Αεροπορία με σειρά εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν μέχρι τις 11 Νοεμβρίου.

Ο επίσημος εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί στην αεροπορική βάση της Δεκέλειας, στο Τατόι. Προηγουμένως ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Αντώνιος Τσαντηράκης θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου εορτασμού, στατικές και φωτογραφικές εκθέσεις θα γίνουν στις μονάδες της Αεροπορίας ενώ Αερολέσχες και Αεραθλητικά σωματεία προγραμματίζουν σειρά εκδηλώσεων σε αεροπορικές Βάσεις.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου θα τελεστεί το πρωί επιμνημόσυνη δέηση στην αεροπορική βάση της Δεκέλειας, στο Τατόι, στη μνήμη των πεσόντων Αεροπόρων.

Το κοινό θα μπορεί να επισκέπτεται τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου από 13:00 έως 17:00 μ.μ., την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου από 09:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ. πλην της αεροπορικής βάσης της Δεκέλειας, την οποία το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί μετά τις 12 το μεσημέρι λόγω της επιμνημόσυνης δέησης.

Πληροφορίες: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου