Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 2012

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ «4ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ» ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας Δήμου Παγγαίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας διοργάνωσε τον αγώνα “4ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ” το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Νοεμβρίου 2012 στο θαλάσσιο χώρο της Νέας Ηρακλείτσας. Ο αγώνας αυτός έχει καθιερωθεί από την Ε.Ι.Ο. στα πλαίσια του Πανελληνίου Εράνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την οικονομική ενίσχυση στο έργο που επιτελεί.
Οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν κατά την διάρκεια του αγώνα και τις δύο ημέρες ήταν ιδανικές για το άθλημα της Ιστιοπλοΐας και έτσι διεξήχθησαν έξι ιστιοδρομίες στην κατηγορία OPTIMIST και πέντε ιστιοδρομίες στην κατηγορία LASER. Στον αγώνα συμμετείχαν 6 όμιλοι της περιφέρειας Βορείου Ελλάδαςκαι της Κέρυρας με τριάντα έξι αθλητές στην κατηγορία OPTIMIST , 7 αθλητές στην κατηγορία LASER 4,7 και 3 στα LASER RDL.


Από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης συμμετείχαν 5 αθλήτριες και αθλητές που στο σύνολό τους πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, και κατέκτησαν δυο χάλκινα μετάλλια.
Πιο συγκεκριμένα χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Μητσοκάπα Δήμητρα που κατατάχθηκε τρίτη στη Γενική στη κατηγορία LASER 4,7 και η Κοπρένσκα Σοφία τρίτη κορασίδα στα σκάφη Optimist . Πολύ καλή και η εμφάνιση στην κατηγορία Optimist των Βαρμπένη Ευάγγελου (4ος Παίδας) και Ψωμιάδη Γιάννη (5ος Παίδας) που έχασαν στις λεπτομέρειες το μετάλλιο καθώς και του Κυριακίδη Σπύρου (9ος Παίδας).
Την αποστολή συνόδεψαν εκτός του προπονητή του τμήματος κ. Ν.Σταυρίδη, ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. κ. Γ. Μελετλίδης και ο Τεχνικός Σύμβουλος Ιστιοπλοΐας κ. Β.Βαρμπένης.
Οι επόμενοι αγώνες που θα συμμετέχουν οι αθλητές ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.ΚΑΤ. είναι το «Κύπελλο Χριστουγέννων» που θα διοργανώσει ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης με τη συνεργασία του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης 26-29 Δεκεμβρίου στην Παραλία Κατερίνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου