Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

«Το ραβδί των καλικαντζάρων»

Ένα πολιτικό παραμύθι που το διαβάζουν οι μικροί και το καταλαβαίνουν καλύτερα οι μεγάλοι

Μια Κατερινιώτισσα του κόσμου, η Πελαγία Φυτοπούλου, έρχεται στη γενέτειρα της για να παρουσιάσει την πρώτη της συγγραφική απόπειρα «Το ραβδί των καλικαντζάρων» με την οποία επιχειρεί να κερδίσει τα παιδικά χαμόγελα. 

Ηρωίδα του βιβλίου είναι η μικρή Κικίτσα, η όμορφη καλικαντζαρίνα, που προσπαθεί με κάθε μέσο να μπει στο κοινοβούλιο των καλικατζάρων για να εκπληρώσει το όνειρό της. Αυτό είναι, όπως και κάθε νεαρού καλικάντζαρου, να αποκτήσει το μαγικό ραβδί. Γι' αυτό πρέπει να περάσει στη χώρα των ανθρώπων και να γυρίσει με λάφυρα. Ο νέος που θα αποκτήσει τα περισσότερα ονομάζεται μεγάλος κυνηγός, Αρχιτζόγιας.

«Το ραβδί των Καλικαντζάρων» είναι ένα πολιτικό παραμύθι που μιλάει για τον αγώνα ενός κοριτσιού να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Ένα έργο για τα όνειρα και την ανθρωπιά.

«Το ραβδί των καλικαντζάρων» έχει ήδη παρουσιαστεί με επιτυχία στην Αθήνα, έχει ταξιδέψει και στη Γερμανία όπου σημειώνει και τις πρώτες του πωλήσεις. 

Το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΑΜΒΟΣ και στην Κατερίνη η παρουσίαση του θα γίνει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 19.00 στο bar “La CARA” , Αγίας Λαύρας 10 (Τηλ. 2351029709)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου