Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Την Πέμπτη στο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα των αποβλήτων της TOSOH

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα συζητηθεί η ανάκληση της απόφασης για την ταφή βιομηχανικών αποβλήτων στο Λιτόχωρο.

Ως δεύτερο θέμα θα συζητήθει η ανάκληση της απόφασης για την ταφή των βιομηχανικών αποβλήτων της TOSOH στο νταμάρι Λιτοχώρου. Εισηγήτρια θα είναι η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου και αναμένεται να προτείνει την εναρμόνιση με την απόφαση του Δ.Σ.  Δίου - Ολύμπου.

Στις 20 Νοεμβρίου το Δ.Σ. Δίου - Ολύμπου αποφάσισε - πλην Τσιφοδήμου - την ανάκληση της προηγούμενης απόφασης που είχε λάβει μετά από τις πιέσεις φορέων, δημοτών και γενικότερα Πιεριέων.

Το συγκεκριμένο θέμα έφερε στα πρόθυρα της διάλυσης τις δημοτικές ομάδες Παπαθανασίου - Τσιφοδήμου με τον έναν Αντιδήμαρχο να είναι απών και τον άλλον αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. να ψηφίζει θετικά στην ανάκληση της απόφασης και να αποχωρεί από το Δ.Σ.. Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι Τσιφοδήμου ψήφισαν υπέρ της ανάκλησης.

Με την παραπάνω απόφαση αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά η σύμπλευση Παπαθανασίου - Τσιφοδήμου στα θέματα της πρώην Δ.Ε.Α.Λ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου