Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Καμμένος : Ναι στο μνημόνιο

Διαβάστε περισσότερα...

Μετράω & ξαναμετράω και πάλι 4 τους βγάζω

Τί έγινε;

Μήπως ξεχάσατε να "κατεβάσετε" 2 υποψηφίους;;;

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ 6 "ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ", ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ 4;;;;

Να θυμάστε όμως. 
ΟΥΔΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ 
ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Άντε γειά!
Διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Τί ώρα θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Πιερία;



Τελειώνετε γιατί θέλουμε να πάμε να φάμε και κανένα αβγό πριν μας τα σπάσουν όλα!
Διαβάστε περισσότερα...

Πλάκα μας κάνουν στο ΠΑΣΟΚ - Απλά ερωτήματα προς την υποψήφια Μαρία Τσιμήτρη

Η "αντάρτης" στις δημοτικές εκλογές Μαρία Τσιμήτρη & αντιδήμαρχος του ανεξάρτητου "εν αργία",
υποψήφια με το πασόκ του Βενιζέλου!

  • Κυρία Τσιμήτρη ο δήμαρχός σας -όπως τον αποκαλείτε-  χαρακτήρισε δημόσια το ΠΑΣΟΚ ως παιδική ασθένεια. Αλήθεια ποιά είναι η άποψή σας για αυτό;
  • Κυρία Τσίμητρη λέτε παντού πως "θυσιάζεστε" για το καλό του κόμματος λόγω ποσόστοσης γυναικών. Αλήθεια κυρία Τσιμήτρη πού ήταν η κομματική σας ευαισθησία στις δημοτικές εκλογές;
  • Κυρία Τσιμήτρη γιατί αρνούσασταν επίμονα - μέχρι εχθές το απόγευμα - την κάθοδό σας στις εκλογές και μόλις ανακοινώθηκε από τον κ. Ντινάκη ότι θα είναι υποψήφιος αλλάξατε γνώμη;
Διαβάστε περισσότερα...

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ είναι ψηφοδέλτια νίκης

Στις 6 Μαΐου ολοκληρώνεται μια σελίδα, που άνοιξε η χώρα τον περασμένο Νοέμβριο. Η Ελλάδα έχει τις δυνατότητες να ξεπεράσει την κρίση. Και θα την ξεπεράσει. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Αυτό δεν αποτελεί απλώς ένα προεκλογικό σύνθημα. Είναι μια βαθιά ριζωμένη πεποίθηση. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι το κόμμα της σταθερότητας. Δύναμή της είναι η Αλήθεια και η Ελπίδα. Δύναμή της είναι οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι θα δώσουν τη δική τους απάντηση. Τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλη την Ελλάδα είναι ψηφοδέλτια νίκης. 

Βέβαια υπάρχουν και πολλά άξια στελέχη, τα οποία δεν έχουν συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια. Το ίδιο συνέβη και στην Πιερία. Άξια στελέχη δεν επελέγησαν, τελικά, να δώσουν τη μάχη της παράταξης από αυτό το μετερίζι. Ιδιαίτερη αναφορά όμως οφείλουμε να κάνουμε στο Δημήτρη Μπέη , στον οποίο, γνωρίζουμε, ότι δημιουργήσαμε ιδιαίτερη αναστάτωση με την ανατροπή της αρχικής ανακοίνωσης για τη συμμετοχή του ονόματός του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα και ζητούμε συγνώμη. Αυτό βέβαια με τίποτε δεν μειώνει ούτε τη δική του αξία, ούτε την αξία των υπολοίπων διεκδικητών και τη διαδρομή τους στο κόμμα. Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος της, Αντώνης Σαμαράς, τους μετράει όλους στη πρώτη γραμμή. Άλλωστε, η μεγάλη μάχη τώρα αρχίζει. Μοναδικός σκοπός όλων μας είναι η νίκη και η αυτοδυναμία στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για το μέλλον αυτού του τόπου και κανείς δεν πρέπει να λείπει από αυτό το προσκλητήριο. 

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔE 

Γιαλένιος Μόσχος
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Φώντας Μπαραλιάκος απόψε το βράδυ στον Κολινδρό

Την πρώτη του προεκλογική ομιλία - που σηματοδοτεί και την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα – κάνει σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας, με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας , Ξενοφών Ε. Μπαραλιάκος.

Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει στο καφενείο "Παλλέγκα" (Παπαδημητρίου) στον Κολινδρό.

Μέσω του διαδικτύου καλεί τους συντοπίτες και του φίλους του με το παρακάτω μήνυμα:

“ Απόψε ξεκινάω τον προεκλογικό μου αγώνα
από το χωριό μου, τον Κολινδρό.
Στις 8 μ.μ. σας περιμένω στο καφενείο "Παλλέγκα" (Παπαδημητρίου)
για να μου δώσετε δύναμη ΕΛΠΙΔΑΣ και ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ
Διαβάστε περισσότερα...

Το δις εξαμαρτείν του ΠΑΣΟΚ!

You can't teach an old dog new tricks

Συνέχεια στην τακτική Παπανδρέου από το πασόκ του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Για δεύτερη φορά το κεντρικό πασόκ "αδειάζει" τον συνδυασμό του Νίκου Λάππα και των υποψηφίων του για χάρη του εν αργία και των συνεργάτών του.

Αυτό έγινε στις δημοτικές εκλογές με τα γνωστά αποτελέσματα.

Στις εθνικές εκλογές που έρχονται είναι γνωστό πως το κεντρικό πασόκ ήθελε - μετά την άρνηση της κ. Μόχλα - να "κατεβάσει" την Μαρία Τσιμήτρη στις εκλογές.

Αρχικά αρνήθηκε και οι πιέσεις σε συνεργάτες του Νίκου Λάππα ήταν πολλές. Τελικώς στην μάχη αποφάσισε να μπει ο Απόστολος Ντινάκης. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε αποδεκτό τελικά από την κεντρική διοίκηση διότι η συνεργάτης του εν αργία δημάρχου καθώς και του κυρίου Παπαχρήστου άλλαξε γνώμη και τώρα θέλει να "κατεβεί".

Είναι φανερό πως ξαναζούμε τις μέρες των δημοτικών εκλογών στο δήμο Δίου - Ολύμπου.

Στο νου μας ξανάρχονται οι δηλώσεις Καστανίδη μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής.

Στο νου μας ξανάρχονται οι συμπεριφορές της νομαρχιακής και των βουλευτών απέναντι στο Νίκο Λάππα και στους συνεργάτες του.

Τα περί ποσόστοσης μπορείτε να τα πείτε κάπου αλλού

 

Διαβάστε περισσότερα...

Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ - Συγχαρητήρια του Δ.Δίου-Ολύμπου σε 2 αθλητές τού ΕΝΙΠΕΑ για πανελλήνιες επιδόσεις τους

ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Επιτυχίες τής Αντιγόνης Κουντουριώτη και του Μανώλη Μακρή, αθλητών τού συλλόγου «Ενιπέας» Λιτοχώρου.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής, στην κατηγορία γυναικών, προκρίθηκε η αθλήτρια Αντιγόνη Κουντουριώτη, μέλος τού τμήματος ρυθμικής τού αθλητικού συλλόγου «Ενιπέας» Λιτοχώρου.
Επίσης, 5ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο άλμα τριπλούν κατετάγη ο αθλητής στίβου Μανώλης Μακρής, μέλος τού αθλητικού συλλόγου «Ενιπέας Λιτοχώρου».
Τους δύο αθλητές συγχαίρει θερμά ο δήμος Δίου-Ολύμπου και τους εύχεται να έχουν επιτυχίες και στη συνέχεια.
Διαβάστε περισσότερα...

Προαναγγελία παμβορειοελλαδικού πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής στο Λιτόχωρο

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ» ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ
Παμβορειοελλαδικό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής

Το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 στο κλειστό γυμναστήριο «Πύρρος Δήμας», στις 11.00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί παμβορειοελλαδικό πρωτάθλημα Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής Παγκορασίδων – Κορασίδων.  
Διαβάστε περισσότερα...

Deutche Welle: “Η 6η Μαΐου μπορεί να αποβεί μοιραία μέρα για το ευρώ”

Από το BANK WARS:

Από την έκβαση των εκλογών σε Ελλάδα και Γαλλία θα κριθεί το μέλλον του ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Focus όπως μεταδίδει η Deutche Welle. 

“Η 6η Μαΐου μπορεί να αποβεί μοιραία μέρα για το ευρώ”, αυτήν την άποψη εκφράζει ο αρθρογράφος στις οικονομικές σελίδες της διαδικτυακής έκδοσης του Focus, συνδέοντας τους λόγους των φόβων του με τις εκλογές που θα γίνουν την ίδια μέρα στην Ελλάδα και την Γαλλία.

Η επανεμφάνιση του φάσματος διάλυσης της ευρωζώνης, αυτή τη φορά με αφορμή την Ισπανία, είναι εκείνο που οδηγεί τον γερμανό αρθρογράφο να πιστεύει ότι επειδή ακριβώς οι αντιδράσεις των χρηματαγορών βασίζονται εν πολλοίς στη ψυχολογία, όσο περισσότερο πλησιάζει η ημερομηνία της 6ης Μαΐου, τόσο περισσότερο οι αγορές θα δείχνουν νευρικότητα. 

«Οι βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα και ο 2ος και αποφασιστικός γύρος των γαλλικών προεδρικών αποκτούν τεράστια σημασία, γιατί θα κριθεί η τύχη των προγραμμάτων διάσωσης και επομένως το μέλλον του κοινού νομίσματος» υποστηρίζει ο δημοσιογράφος, ο οποίος υιοθετεί το προεκλογικό επιχείρημα κατά του υποψηφίου των γάλλων σοσιαλιστών, ότι σε περίπτωση νίκης του θα προκληθούν αναταραχές στις αγορές. 

«Κυρίως η προσφυγή στις κάλπες στην Ελλάδα είναι ζωτικής σημασίας. Γιατί τα δύο μεγάλα κόμματα που έχουν δεσμευτεί απέναντι στις Βρυξέλλες να τηρήσουν πολιτική λιτότητας παρά το μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα, δεν συγκεντρώνουν μαζί ούτε και το απαραίτητο μίνιμουμ του 36%. Η οργή των Ελλήνων για τις περικοπές είναι μεγάλη, η πτώχευση απεφεύχθη, αλλά η ανεργία έχει ξεπεράσει το 22%, η ανεργία των νέων το 50%». 

«Αυτήν την οργή την εκμεταλλεύονται τα ακραία αντιμνημονιακά κόμματα. Η λύση των κομμάτων διαμαρτυρίας, δεξιά ή αριστερά του κέντρου, προέρχεται από εκείνους που αρέσκονται σε θεωρίες συνωμοσίας, ότι η χώρα έχει κατακτηθεί από τους δανειστές και την τρόικα, ότι δεν έγιναν παραλείψεις από τους εγχώριους πολιτικούς, αλλά από τους ξένους», παρατηρεί ο αρθρογράφος, που διερωτάται τί θα γίνει με το πρόγραμμα διάσωσης μετά τις εκλογές σε περίπτωση που δεν συγκροτηθεί σταθερή κυβέρνηση συνασπισμού μια που ακόμη και ο πιθανότερος πρωθυπουργός μετά τις εκλογές, ο Αντώνης Σαμαράς, με βαριά καρδιά δέχθηκε το πρόγραμμα λιτότητας. 

«Και η παραμικρότερη παρέκκλιση από το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, δεν πρόκειται να γίνει δεκτή από τους δανειστές της Ελλάδας», υποστηρίζει ο Γιούργκεν Μάτες από το Ινστιτούτο Γερμανικής Οικονομίας. «Οι ελληνικές εκλογές έχουν υπαρξιακή σημασία για τα χώρα», τονίζει. Ο αρθρογράφος του Focus προειδοποιεί για τον κίνδυνο μετάδοσης. «Σε περίπτωση που κλιμακωθεί και πάλι η κατάσταση παρά τις προσπάθειες απομόνωσης της Ελλάδας, η κρίση θα συμπαρασύρει και τις άλλες χώρες με δημοσιονομικά ελλείμματα. Η Ισπανία χρειάζεται βοήθεια και πιθανότατα και η Ιταλία. Άρα ο ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης θα έφτανε στα όριά του», καταλήγει επικαλούμενος δήλωση – έκκληση του υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη πως η ανάγκη διαμαρτυρίας δεν θα πρέπει να οδηγήσει στην έξοδο της Ελλάδας από την Ευρώπη και το ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα...

NO.Δ.Ε. Πιερίας - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συστράτευση όλων των δυνάμεων για τη νίκη στις εκλογές

Συνεδρίασε το απόγευμα της Πέμπτης 19 Απριλίου 2012, στα γραφεία της ΝΟΔΕ, η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα με τη συμμετοχή των μελών της διευρυμένης ΝΟΔΕ καθώς και των υποψηφίων βουλευτών στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. 

Το συντονιστικό ρόλο της Επιτροπής έχουν ο κ. Κωνσταντίνος Μπόλης, πρώτος αιρετός πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας καθώς και ο κ. Μόσχος Γιαλένιος, σημερινός πρόεδρος της ΝΟΔΕ. Δεν πρόκειται για μία τυχαία συνύπαρξη αλλά για μια συνύπαρξη ουσίας και έντονου συμβολισμού που σηματοδοτεί τη συστράτευση όλων των δυνάμεων, παλιών και νέων, της ΝΔ στην Πιερία, στην κρισιμότερη εκλογική διαδικασία της Μεταπολίτευσης. 

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα οργανωτικά και στρατηγικής και διατυπώθηκαν απόψεις από τους συμμετέχοντες για την καλύτερη πορεία του προεκλογικού αγώνα. Οι υποψήφιοι βουλευτές χαιρέτισαν τη συνεδρίαση και δεσμεύτηκαν ότι θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία του κοινού εκλογικού στόχου.
Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει καμμία σοβαρότητα

Ήθελαν Τσιμήτρη, 
ανακοίνωσαν Ντινάκη
και έβαλαν Τσιμήτρη
ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΛΛΑΞΟΥΝ
Διαβάστε περισσότερα...

Η πολιτική πρόταση των Α.Ε. του Καμμένου! Θαυμάστε & ψηφίστε!

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ Ν. ΑΦΡΙΚΗΣ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24 & ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 
Το Επιμελητήριο Πιερίας υποδέχεται την Πρεσβεία της Ν. Αφρικής 

Στους στόχους του διημέρου η γνωριμία με το επιχειρείν και η τουριστική προβολή της Πιερίας Το διπλωματικό σώμα της Νοτίου Αφρικής στην Ελλάδα υποδέχεται το Επιμελητήριο Πιερίας την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Απριλίου. Επικεφαλής της επίσκεψης στην Πιερία είναι ο ίδιος ο Πρέσβης της Ν. Αφρικής κ. Sr. Makgetla, ο οποίος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση φιλοξενίας του Επιμελητηρίου Πιερίας. Την αποστολή, επίσης, συνοδεύουν ο Πρόξενος Ν. Αφρικής κ. Τακάς, ο σύμβουλος της Πρεσβείας Ν. Αφρικής κ. J. Oberholzer και ο υπεύθυνος του εμπορικού γραφείου της πρεσβείας κ. Αντώνης Μαυρίδης. 

Είναι η πρώτη φορά που το Επιμελητήριο Πιερίας υποδέχεται διπλωμάτες από τη Νότιο Αφρική. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η γνωριμία και ανάπτυξη φιλικών και εμπορικών σχέσεων με τους εκπροσώπους ξένων χωρών στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο του διημέρου, θα υπάρχει η ευκαιρία να διερευνηθούν οι τομείς εκείνοι στους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον και προοπτική για ανάπτυξη επιχειρηματικών συναλλαγών. Επίσης, πρωταρχικός στόχος είναι η τουριστική ανάδειξη της Πιερίας στους εκπροσώπους ξένων χωρών μέσα από τη ξενάγηση στα σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής. 

«Είναι η εποχή όπου η επιχειρηματικότητα ψάχνει νέους δρόμους και προοπτικές με προτεραιότητα στην εξωστρέφεια. Στον τομέα αυτό επικεντρώνουμε την προσοχή μας ανοίγοντας διαύλους επικοινωνίας με διπλωματικούς φορείς ξένων κρατών. Είναι ιδιαίτερη τιμή που η Πρεσβεία της Νοτίου Αφρικής μας επισκέπτεται για ένα διήμερο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε τον τόπο μας με τις καλύτερες προοπτικές. Για το σκοπό αυτό έχουμε προετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ξεναγήσεις αλλά και συναντήσεις επιχειρηματιών», τονίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου. 

Ενημερωτική ημερίδα & επιχειρηματικές επαφές 
Ο επιχειρηματικός κόσμος της Πιερίας θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τους εκπροσώπους της Ν. Αφρικής την Τρίτη 24 Απριλίου, στο πλαίσιο ενημερωτικής ημερίδας που διοργανώνεται στις 6 το απόγευμα, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με ενημέρωση για την οικονομία, το επιχειρείν, τον τουρισμό και τις επενδύσεις στη Νότιο Αφρική καθώς και τα προϊόντα – υπηρεσίες που ζητά η εν λόγω χώρα να εισάγει. Στο τέλος της παρουσίασης θα υπάρχει χρόνος για διατύπωση ερωτήσεων καθώς και για κατ’ ιδίαν συναντήσεις. 

Σημειώνεται, ότι η Νότια Αφρική έχει ένα μεγάλο δίκτυο οργανωμένων σούπερ μάρκετ και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τρόφιμα και ποτά.
Διαβάστε περισσότερα...

Δελτίο Τύπου κ. Παπαστάμκου: Τοποθετήσεις του ευρωβουλευτή της ΝΔ επί των προτάσεων Barroso για την ανάπτυξη στην Ελλάδα

Στρασβούργο,19 Απριλίου 2012

Παπαστάμκος επί των προτάσεων Μπαρόζο για την Ανάπτυξη στην Ελλάδα: "Να μεταβούμε από τον προγραμματικό, διακηρυκτικό λόγο στην πράξη"


Με παρεμβάσεις του στην Ολομέλεια του Στρασβούργου, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Καθηγητής κ. Γιώργος Παπαστάμκος ζήτησε από την Κομισιόν να μεταβεί από τον διακηρυκτικό λόγο στην πράξη σχετικά με τις δράσεις που προτείνει η τελευταία για την επιστροφή της Ελλάδας στην οικονομική μεγέθυνση και την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Στη συζήτηση που ακολούθησε της παρουσίασης από τον Πρόεδρο της Κομισιόν κ. Μπαρόζο σχετικά με την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης στην Ευρωζώνη και ειδικότερα την ανάληψη πρωτοβουλιών για την "Ανάπτυξη στην Ελλάδα", ο κ. Παπαστάμκος τόνισε ότι "τόσο οι θεσμοί, όσο και η πολιτική ηγεσία της ΕΕ πρέπει να φύγουν από το θεσμικό και πολιτικό τους εγωισμό και να αλλάξουν ρότα, να αλλάξουν πορεία". Ο Έλληνας Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζήτησε εξάλλου από την Κομισιόν να τοποθετηθεί επί του αν η τρέχουσα κρίση είναι "κρίση της οικονομίας ή κρίση της οικονομικής αντίληψης, της οικονομικής συνταγής, αυτής που έχει οδηγήσει στον φαύλο κύκλο λιτότητα-ύφεση, νέα μέτρα λιτότητας-νέα μέτρα λιτότητας-νέα ύφεση". "Συμφωνώ απόλυτα με τον Πρόεδρο της Κομισιόν κ. Μπαρόζο", ανέφερε ο κ. Παπαστάμκος "ότι μαζί θα πετύχουμε, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ελλάδα. Ναι, το πιστεύω βαθύτατα. Αλλά μέσα από μια αντίληψη, από ένα σχέδιο μιας πραγματικής εταιρικής σχέσης και όχι μέσα από λογικές επικυρίαρχης οντότητας πάνω στην Ελλάδα".

Στη συζήτηση για την Έκθεση της κα. Χιούμπνερ για τα "Μέσα επιμερισμού του κινδύνου για τα κράτη μέλη που αντιμετωπίζουν ή απειλούνται από σοβαρές δυσκολίες όσον αφορά τη χρηματοοικονομική τους σταθερότητα", ο κ. Παπαστάμκος υπογράμμισε ότι "πέραν της επιβεβλημένης δημοσιονομικής εξυγίανσης, απαιτείται κατεπειγόντως ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δημιουργικής αναπτυξιακής φυγής προς τα εμπρός". "Καθίσταται επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας συνθηκών οικονομικής μεγέθυνσης σε μία κρίσιμη συγκυρία, σε μία οικονομική μετεωρολογία όπου οι δημοσιονομικές περικοπές θίγουν σημαντικά και τις ελληνικές Δημόσιες Επενδύσεις, ενώ η έλλειψη ρευστότητας και πρόσβασης σε χρηματοδότηση δυσχεραίνουν εξίσου και τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα", ανέφερε ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. "Ευελπιστώ ότι τόσο η Κομισιόν, όσο και η ΕΤΕπ θα διασφαλίσουν  τους όρους  (π.χ. ως προς τον δείκτη μόχλευσης, ως προς τις επιλέξιμες επενδύσεις) για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του εν λόγω χρηματοδοτικού εργαλείου με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την πραγματική οικονομία".

Διαβάστε περισσότερα...

Δήλωση της υποψηφίας βουλευτή Πιερίας Ανατολής Κωνσταντινίδου

Στην πιο δύσκολη στιγμή για τη χώρα μεταπολεμικά, σε μία κρίσιμη περίοδο όπου απαιτούνται ανατροπές και ριζικές αλλαγές η Ν.Δ και ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς με τίμησαν με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ του Νομού Πιερίας . 

Όλοι εμείς οι νέοι πρέπει να γίνουμε οι πρωτοπόροι, να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο, το νέο, το σύγχρονο και να αφήσουμε οριστικά πίσω μας το χθες και όσα πλήγωσαν την πατρίδα και την Πιερία μας. 

Σήμερα, ξεκινώ μία νέα προσπάθεια.

Αύριο, ελπίζω άνθρωποι από όλες τις γωνιές της Πιερίας να με ακολουθήσουν σε έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα γιατί ανήκω σε μια γενιά που είδαμε να γίνονται πολλά για μας χωρίς εμάς. 

Σε μια γενιά, όμως, που αποφάσισε να πει: Φθάνει πια. 

Είναι ώρα να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. 

Θέλω να πάρω τη ζωή στα χέρια μου. 

Να παλέψω για τα πιστεύω μου. 

Να συγκρουστώ για τις αρχές μου. 

Γιατί, όπως όλοι οι νέοι άνθρωποι, διαθέτω τη δύναμη αλλά και την αγνότητα που λείπει από την πολιτική. 

Μπορώ να φωνάξω για τις ιδέες μου. 

Θέλω να ελπίζω για κάτι καλύτερο. 

Δεν αφήνω να μου στερήσουν τα όνειρα. 

Γι αυτό είμαι εδώ.  

Γιατί θέλω να προσφέρω.
Διαβάστε περισσότερα...

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών την Παρασκευή 20 Απριλίου

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών διοργανώνουν ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Λιτοχώρου σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας Κατερίνης, την Παρασκευή 20 Απριλίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Στο τέλος θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να μας ενημερώσουν στα τηλέφωνα:
Γραφείο συλλόγου 2352082444
Τζιούκα Έλλη 6947719234
Μανουσιάκης Δημήτρης 69579 64660

Σας υπενθυμίζουμε ότι για νέα και ανακοινώσεις του συλλόγου μας μπορείτε βλέπετε στο eoslitohorou.blogspot.com

* (Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Λιτοχώρου http://g.co/maps/u7s8s)
Διαβάστε περισσότερα...