Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Πλούσιες Ποδοσφαιρικές Παραστάσεις για τους μικρούς του Α.Σ. “ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ”, από τη συμμετοχή τους στο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου του Σαράγιεβο, στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη. (19 φωτπγραφίες)

Έχοντας στις αποσκευές τους τον κορυφαίο τίτλο του “Ευ Αγωνίζεσθε” – τρόπαιο Fair Play, οι μικροί του Στέργιου Γιώτσα, επέστρεψαν τα χαράματα της περασμένης Δευτέρας από το Σαράγιεβο. 

 
Τα τμήματα U11, U13 και U15 μετείχαν με επιτυχία, στο Διεθνές Τουρνουά “SAMPION KUP 2013” που διοργανώνεται στην πρωτεύουσα της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.
Στους δέκα αγώνες που έδωσαν συνολικά και τα τρία τμήματα πέτυχαν τρείς νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες σε ένα τουρνουά όπου μετείχαν ογδόντα (80) αγωνιστικά τμήματα, σαράντα έξι (46) συλλόγων, από επτά (7) διαφορετικές χώρες (Αυστρία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Ελλάδα, Κροατία, Μαυροβούνιο, Σερβία και Σλοβενία).
Η συνέχεια στις συναντήσεις με Ακαδημίες Ποδοσφαίρου από χώρες οι οποίες εκτός του γεγονότος ότι λατρεύουν το Ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα διαθέτουν πλούσια παράδοση, ταλέντο και προσήλωση στην ανάπτυξη, αποτελεί βεβαίως το μεγαλύτερο κέρδος για τους νεαρούς αθλητές της Ακαδημίας ΓΙΩΤΣΑ.
Ειδικότερα για τους πολύ μικρούς της ηλικίας Κ11 (παιδιά γεννημένα τα έτη 2002, 2003 αλλά και 2004!) η πρώτη συμμετοχή σε ταξίδι και τουρνουά, του εξωτερικού αποτέλεσε πραγματική “εμπειρία ζωής”.

Η φιλοξενία επίσης των συμπατριωτών του Ντούσαν Μπάγιεβιτς διοργανωτών, υπήρξε υποδειγματική καθώς η ελληνική αποστολή διέμεινε (κατ’ εξαίρεση μάλιστα, μαζί με μια Κροατική), στο υπερπολυτελές Ξενοδοχείο πέντε αστέρων Randon Plaza.
Η επίσκεψη επίσης στο κέντρο της πόλης του Σαράγιεβο αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, κυρίως για την αρμονική συνύπαρξη της πολυπληθούς μουσουλμανικής κοινότητας (πάνω από 90%), με όλα τα υπόλοιπα θρησκεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου