Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ο ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣ

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε στο Δήμο Δίου - Ολύμπου έχουμε πια τη δική μας τρικομματική κυβέρνηση.


Ρόλους δεν πρόκειται να μοιράσουμε εμείς. Έχουν μάλλον μοιραστεί κάτω από το τραπέζι και όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις, όλοι έχουν μείνει ευχαριστημένοι. Η πρόβα τζενεράλε άλλωστε πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (Κυριακή δεν ήταν;;;) και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας άφωνους τους πολίτες και αναδεικνύοντας το Γιώργο Κωτούλη Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δημόπουλος λοιπόν, τα βρήκε με τον Τσιφοδήμο και όλοι μαζί ψήφισαν τον εκλεκτό του Παπαθανασίου. Οι τρεις παρατάξεις γίνανε μία και οι δύο που υποτίθεται ότι κάνουν αντιπολίτευση βγήκαν στη συνέχεια για να το γιορτάσουν. Τα παράλογα γίναν λογικά και τα αδύνατα- δυνατά σε ένα θέαμα κοινό που λέει και ο ποιητής.

Ο Τσιφοδήμος από αντάρτης έγινε ομογάλακτος και ο Παπαθανασίου από "κύριος τέως" και “διπλόμισθος” , έγινε ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ. Έτσι μάλλον είναι η πολιτική που πιστεύετε! 

Σε αυτό το σημείο βέβαια μπορούμε να κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε τίποτα και να χαιρετήσουμε αυτή τη νέα εποχή που ξεκινά στο Δήμο Δίου- Ολύμπου. Μπορούμε να το τραβήξουμε ακόμη περισσότερο και να συγκινηθούμε που ο Δημόπουλος, ο Τσιφοδήμος, ο Παπαθανασίου και οι δημοτικοί τους σύμβουλοι άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους και αποφάσισαν να συνεργαστούν για το καλό του τόπου.

Προτιμούμε όμως να συγκρατήσουμε τα δάκρυα χαράς και συγκίνησης και να περιμένουμε με αγωνία τα επόμενα επεισόδια της ρομαντικής αυτής ιστορίας.

dionolympos blogspot

1 σχόλιο: